28 Ιούνη στις 18.00 Δίνουμε Απάντηση στο Έγκλημα-Κινητοποίηση στην Πρεσβεία της Ισπανίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το βάρβαρο έγκλημα του «προοδευτικού» ιμπεριαλισμού της Ευρώπης, η σφαγή μεταναστών στην Μελίγια δεν θα μείνει αναπάντητη!

Οι λαοί στα σύνορα της Ευρώπης, της Ισπανίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, βιώνουμε από κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων την στοχοποίηση προσφύγων και μεταναστών ως “εισβολείς” και “υβριδική απειλή”. Όπως βιώνουμε αντίστοιχα και την στοχοποίηση των εργατικών αγώνων ως “κίνδυνο για την οικονομία.

Καταγγέλλουμε την απάνθρωπή δολοφονία δεκάδων ξεριζωμένων μεταναστών.

Δυναμώνουμε την πάλη των εργαζομένων για την ανατροπή της βαρβαρότητας και της εξαθλίωσης.

Καλούμε τα συνδικάτα της Αθήνας να δώσουν μαζικό παρών στην κινητοποίηση καταγγελίας του βάρβαρου αυτού εγκλήματος.

Όλοι στην Παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη, 28 Ιούνη στην Πρεσβεία της Ισπανίας στις 18:00 (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 21, Στάση Μετρό Ακρόπολη)

 

Περισσότερα

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο εργοτάξιο του Ελληνικού ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εργοτάξιο του Ελληνικού από το Συνδικάτο...

Συνέντευξη με τον Βασίλη Σταμούλη για την απεργία της Πρωτομαγιάς ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία της Πρωτομαγιάς έδωσε ο Βασίλης Σταμούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γάλακτος...

Σε Ημαθία- Αλιβέρι –Λευκάδα το θέατρο από «Εργάτες για Εργάτες» με την παράσταση «Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων»

Σε Ημαθία- Αλιβέρι –Λευκάδα το θέατρο από «Εργάτες για Εργάτες» με την παράσταση «Η...