Ο Κυβερνητικός Αυταρχισμός της απαγόρευσης των διαδηλώσεων δεν θα περάσει

0
image_pdfimage_print

 

Η Κυβέρνηση θέλοντας να θωρακίσει τη γενικότερη εξελισσόμενη αντιλαϊκή πολιτικής της, όπως εκφράζεται μέσα από τις γενικότερες αντεργατικές κοινωνικοοικονομικές αναδιαρθρώσεις, μέσα από τρομονόμους και από τις ανατροπές βασικών εργασιακών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων προωθεί ένα φασιστικής έμπνευσης νομοσχέδιο που απαγορεύει τις διαδηλώσεις.

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που μας θυμίζει τις πιο μαύρες εποχές, απαγορεύοντας το βασικό δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και διεκδίκησης των εργαζομένων , για ζητήματα που τους αφορούν. Μ’ αυτόν τον ακραίο τρόπο η Κυβέρνηση, κατ΄ εντολή του Κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, πιστεύει ότι θα τιθασεύσει και θα ποδηγετήσει τους εργαζομένους και το λαό, για να περνά ανενόχλητη την αντιλαϊκή της πολιτική. Μ’ αυτόν τον τρόπο θέλει να δώσει τα διαπιστευτήρια της στην Ε.Ε και στις ΗΠΑ ότι θα καταπνίξει τα αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του λαού, ότι οι πρεσβείες τους δεν θα «πολιορκούνται»από διαδηλωτές, ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες θα διεξαχθούν κατά πως συμφέρει το Κεφάλαιο, ότι η Διάσκεψη Κορυφής της Ε.Ε., στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί χωρίς εθνικές και διεθνικές διαδηλώσεις.

Έτσι αποκαλύπτεται και η υποκρισία της Κυβέρνησης για τη δήθεν καταγγελτική θέση που πήρε εναντίον της αστυνομοκρατίας της ΓΕΝΟΒΑΣ.

Το Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει αυτούς τους ακραίους αυταρχισμούς της Κυβέρνησης και τονίζει την άμεση αναγκαιότητα, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα μέσα από μετωπικούς ταξικούς αγώνες όλων των εργαζομένων, να αποτρέψει και να καταστήσει ανενεργούς αυτούς τους αυταρχικούς σχεδιασμούς της Κυβέρνησης..

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Share.

Comments are closed.