Ο υπερσύγχρονος Πρόεδρος της ΓΣΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Δημοσιοποιώντας τη θέση του, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ και ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, από κοινού με άλλους προέδρους συνδικαλιστικών οργανώσεων σχετικά με την εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε το ΚΚΕ σαν «σκουριασμένο» με θέσεις «σκουριασμένες».

  • Ο κύριος Παναγόπουλος θεωρεί σκουριασμένη τη θέση για 1.400 ευρώ κατώτερο μισθό και υπερσύγχρονη την αύξηση των 0,77 λεπτών που υπέγραψε.

  • Ο κύριος Παναγόπουλος θεωρεί σκουριασμένη την απαίτηση να μειωθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και υπερσύγχρονη την αύξηση στα 65 ή 67 χρόνια και τα άλλα που θέσπισε ο νόμος Ρέππα.

  • Ο κύριος Παναγόπουλος θεωρεί σκουριασμένη την απαίτηση για 7ωρο – 35ωρο – 5νθήμερο και υπερσύγχρονους τους νόμους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που διευρύνουν τη μερική απασχόληση, την ανασφάλιστη δουλειά και τη μαύρη εργασία.

Αυτός είναι ο υπερσύγχρονος Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, που ενώ η κυβέρνηση έχει ήδη εξαπολύσει την επίθεσή της ενάντια στην Κοινωνική Ασφάλιση, ενάντια στο βιοτικό επίπεδο των λαϊκών στρωμάτων και ενάντια στη δημόσια παιδεία, ο υπερσύγχρονος πρόεδρος συμμετέχοντας στον Κοινωνικό Διάλογο αρκέστηκε να προτείνει την καθιερωμένη και εθιμική 24ωρη απεργία μέσα στο Δεκέμβρη.

Με βάση όλα αυτά η διέξοδος για την εργατική τάξη βρίσκεται στο πλαίσιο διεκδικήσεων του ΠΑΜΕ και στις μορφές πάλης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Ένα σημαντικό βήμα σ΄ αυτή την κατεύθυνση είναι η καθολική συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 7 Νοέμβρη.

Θα είναι η ταξική απάντηση στην κυβέρνηση και στους βιομήχανους, στην πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, στους διεθνείς οργανισμούς και τους θιασώτες τους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που έχουν πάρει απόφαση για την Απεργία 28 Φλεβάρη

Απόφαση για την απεργία στις 28 Φλεβάρη, έχουν πάρει εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία του δημόσιου...