Καταδικάζουμε το διαρκές καρκινογόνο Νατοϊκό Έγκλημα – Κανένας φαντάρος έξω απο τα σύνορα

image_pdfimage_print

 

Οι εγκληματικοί βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ σε βάρος της Γιουγκοσλαβίας, σήμερα, μετά από 21 μήνες και ύστερα από τους πρόσφατους θανάτους από λευχαιμία 13 στρατιωτών που συμμετείχαν στις ΝΑΤΟϊκές επιθέσεις, αλλά και σύμφωνα με τα στοιχεία των πιο έγκυρων επιστημονικών φορέων, αποδείχνεται ότι με τη ραδιενέργεια που απελευθέρωσαν, συνεχίζουν και θα συνεχίζουν για πολλά χρόνια να σκοτώνουν ανθρώπους και περιβάλλον.

Τώρα πλέον τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι οι έντεκα τόνοι απεμπλουτισμένο ουρανίου που περιείχαν οι 30.000 «ανθρωπιστικές» βόμβες που το ΝΑΤΟ έριξε στη Γιουγκοσλαβία, θα σπέρνουν τον καρκίνο στους κατοίκους της περιοχής και σε όσους φαντάρους συμμετείχαν στο βρώμικο ΝΑΤΟϊκό πόλεμο, για πολλά χρόνια.

Υπόλογος γι’ αυτό το διαρκές έγκλημα , είναι ο Αμερικανο- ΝΑΤΟϊκός και Ευρωενωσιακός Ιμπεριαλισμός και μαζί με αυτόν η ντόπια θεραπαίνιδά του, η Ελληνική Κυβέρνηση, που συνέπραξε σ’ αυτό το σύγχρονο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Οι μεγάλες αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, στις οποίες πρωτοστάτησε το Π.Α.ΜΕ., ανέδειξαν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος και πάνω από όλα ανέδειξαν τη δυναμική του λαϊκού κινήματος. Σήμερα αυτή η δυναμική είναι ανάγκη να συνεχιστεί ως απαίτηση να επιστρέψουν αμέσως όλοι οι Έλληνες φαντάροι που συμμετέχουν στις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις κατοχής στο έδαφος της Γιουγκοσλαβίας. Ταυτόχρονα, ο αγώνας σήμερα θα πρέπει να εκφραστεί με το μεγαλύτερο δυναμισμό για την καταστροφή όλων των πυρηνικών όπλων, τη διάλυση των Αμερικανο- ΝΑΤΟϊκών Βάσεων, την απομάκρυνση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και τη διάλυση όλων των ιμπεριαλιστικών οργανισμών που απειλούν την ύπαρξη του πλανήτη και την υπόσταση της ανθρωπότητας.

Στην κατεύθυνση αυτή το Π.Α.ΜΕ θα πάρει πρωτοβουλίες και σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο για την ενεργοποίηση των ταξικών δυνάμεων στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η Γραμματεία

Comments are closed.