Δευτέρα, 26 Ιουλίου

«Η Διαγραφή μέλους της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πύργου»

0
image_pdfimage_print

 

Με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις η πλειοψηφία της Διοίκησης του Ε.Κ. Πύργου προχώρησε στην καθαίρεση από το Δ.Σ. του Τοπικού Εργατικού Κέντρου του Γιώργου Ηλιόπουλου, στελέχους του ΠΑΜΕ.

Η πλειοψηφία του Ε.Κ.Π. επιχειρεί ανεπιτυχώς να κρύψει τους πραγματικούς της στόχους, προβάλλοντας αστήρικτες, τυπικές και νομικίστικες δικαιολογίες.

Η ουσία βρίσκεται στην επιδίωξή της να χτυπήσει την μόνη φωνή συνεπούς εργατικής αντίστασης στο νομό, διευκολύνοντας ταυτόχρονα έτσι την εργοδοσία και την κυβέρνηση να χτυπούν τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων στην περιοχή.

Το θέμα αυτό δεν αφορά απλά και μόνο την πλειοψηφία του Ε.Κ. Πύργου. Οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ για το αν ξεκινούν νέες μεθόδους στο εσωτερικό του Εργατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος να διαγράφει και να καθαιρεί η πλειοψηφία την μειοψηφία. Πρακτικές που αν γενικευθούν θα οδηγήσουν σε καταστάσεις της περιόδου Καρακίτσου όπου ο αυταρχισμός, η τρομοκρατία και η αυθαιρεσία βασίλευαν.

Αν η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ δεν βρίσκεται πίσω από τις αποφάσεις του Ε.Κ.Π. ας τους «δώσει οδηγίες» να πάρουν πίσω αμέσως τη διαγραφή.

Σε κάθε περίπτωση ας αντιληφθούν οι βιομήχανοι της περιοχής, η κυβέρνηση και ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός ότι το ΠΑΜΕ ούτε φοβάται, ούτε μπαίνει στη γωνιά.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.