Αύξηση της Ανεργίας

0

 

Η αύξηση της ανεργίας κατά 22,6%!!! ανεβάζοντας το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας στο 9,4% είναι αποτέλεσμα της άγριας αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζεται σε βάρος της εργατικής τάξης. Τα δις ευρώ μπόνους και προνόμια που μοιράζουν στη μεγαλοεργοδοσία χρόνια τώρα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για την ενίσχυση δήθεν της απασχόλησης, ο σφαγιασμός των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων με την ελαστικοποίηση, τη μερική απασχόληση, τα άθλια 3ωρα και 4ωρα, την εκ περιτροπής εργασία, το πάγωμα και τη μείωση των μισθών, τα χτυπήματα στην Κοινωνική Ασφάλιση αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι είναι λύση που συμφέρει την εργοδοσία.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι παραμένουν και αυξάνονται. 86.103 νέοι άνεργοι είναι τα θύματα της βάρβαρης καπιταλιστικής πολιτικής, που δε διστάζει σε τίποτα προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη της.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, όλους τους εργαζόμενους να απορρίψουν συνολικά την αντεργατική πολιτική του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη των άλλων πολιτικών και συνδικαλιστικών δυνάμεων υλοποιούν και γεννά χιλιάδες άνεργους. Να οργανώσουν την αντίστασή τους, να παλέψουν για ριζικές πολιτικές αλλαγές, που θα φέρουν στο προσκήνιο τις ανάγκες της εργατικής τάξης και την ικανοποίησή τους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.