Στις 10 Δεκέμβρη κανείς να μην πάει στη δουλειά.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους μετανάστες, σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 10 Δεκέμβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Στις 10 Δεκέμβρη κανείς να μην πάει στη δουλειά. Κανείς να μη μείνει στο σπίτι. Όλοι μαζί με το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα στις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα και στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 10.30 το πρωί. Όλοι μαζί με τις οικογένειές μας, για να πάρει μαζική αποφασιστική απάντηση η αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική και η προσπάθεια κεφαλαίου, κυβέρνησης, Ε.Ε., των κομμάτων της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου να φορτωθούμε τα βάρη της κρίσης.

Μαζί με τα ταξικά συνδικάτα στην περιφρούρηση των εργοστασίων, των επιχειρήσεων, των χώρων δουλειάς. Να μην περάσει ο φόβος και η προσπάθεια τρομοκρατίας της εργοδοσίας, για αποδοχή μείωσης των ημερών εργασίας, για να μη γίνουν απολύσεις.

Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες,

Μαζί με τα ταξικά συνδικάτα, με τις επιτροπές αγώνα, με τις επιτροπές των σωματείων συζητήστε, με συσκέψεις στους χώρους δουλειάς, πώς θα οργανωθεί καλύτερα η συμμετοχή, πώς θα μπουν στη μάχη, στη συμμετοχή στην απεργία περισσότεροι εργαζόμενοι. Με μαχητικό, μαζικό, αποφασιστικό τρόπο, με τα δικά τους μπλόκ να κατέβουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις οι συντονιστικές επιτροπές των συνοικιών, οι μαζικοί φορείς.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να οργανώσουν τα δικά τους μπλόκ με τα πανό τους, τα συνθήματά τους, με ζωντάνια και πειθαρχία. Για να πάρει απάντηση ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, που έχει συνυπογράψει την αντεργατική επίθεση της διευθέτησης του χρόνου εργασίας, της μερικής απασχόλησης και άλλων μέτρων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Αποφάσεις συμμετοχής Σπουδαστικών Συλλόγων και Ενώσεων Απόστρατων Στρατιωτικών στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Στη μαζική, μαχητική πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απρίλη στο...

Μέχρι στιγμής 689 συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 4 Απρίλη

Αυξάνονται καθημερινά οι αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων και συνδικαλιστών στην Πανελλαδική Σύσκεψη Μέχρι στιγμής...

Συνέντευξη με την Νίκη Χρονοπούλου για την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ 4 Απρίλη ΒΙΝΤΕΟ

Στην επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος και στις αρνητικές συνέπειες που αυτή θα επιφέρει στους...