Όλα έτοιμα για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

image_pdfimage_print

 

Όλα είναι έτοιμα για τον ενωτικό – ταξικό – αγωνιστικό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Αθήνα και σ’ όλες τις πόλεις της χώρας που οργανώνει το ΠΑΜΕ.

Στην Αθήνα η μεγάλη Εργατική Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση θα γίνει στο ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ στις 10 το πρωί. Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα τραγουδήσει ο Βασίλης Λέκκας και μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει πορεία στη πρεσβεία των ΗΠΑ.

Τα σινιάλα δείχνουν ότι οι συγκεντρώσεις μας θα είναι μαζικές, μαχητικές και με πλαίσιο τέτοιο που θα υπογραμμίζει τις προτεραιότητες της Εργατικής Τάξης για το επόμενο διάστημα.

Σε αντίθεση με τα θετικά αυτά μηνύματα που φτάνουν στο ΠΑΜΕ, φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι του Κυβερνητικού και Εργοδοτικού Συνδικαλισμού η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ τα ποικιλόνυμα ΦΟΡΟΥΜ και άλλα σχήματα της Σοσιαλδημοκρατίας παρ’ ότι δεν οργανώνουν άλλη συγκέντρωση στο Λεκανοπέδιο συναντούν την αδιαφορία των εργαζομένων.

Με την ευκαιρία ζητάμε απ’ όλα τα ΜΜΕ που θέλουν να σέβονται τον εαυτό τους :

  1. Να μην αποσιωπούν, πράγμα που γίνεται από ορισμένους , τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και

  2. Κατά την αυριανή ημέρα να υπάρχει μια ελάχιστη έστω αντικειμενικότητα στην προβολή των διαδηλώσεων χωρίς τα τραγελαφικά που κι άλλες φορές έχουμε δει «εκ λάθους» να μεταδίδονται δηλώσεις τις κυβέρνησης , του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΝ και άλλων με φόντο τον εργατόκοσμο που συμμετέχει στις Εργατικές διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.