Οι αυξήσεις στα είδη λαϊκής κατανάλωσης

0
image_pdfimage_print

 

Οι αυξήσεις καθημερινά στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, καθώς και οι νέες αυξήσεις που η κυβέρνηση επιβάλλει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, είναι στα πλαίσια της απελευθέρωσης της αγοράς και της απελευθέρωσης της ενέργειας με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και με στόχο την αύξηση των κερδών του κεφαλαίου.

Οι ανατιμήσεις αυτές πλήττουν και φέρνουν σε απόγνωση την εργατική λαϊκή οικογένεια και χειροτερεύουν παραπέρα τη θέση της.

Αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι τάχα οι διακηρύξεις για απελευθέρωση και ανταγωνιστικότητα θα ωφελήσουν τους εργαζόμενους δεν είναι παρά προπαγάνδα του κεφαλαίου και των πολιτικών συνδικαλιστικών του εκπροσώπων, με στόχο την ενσωμάτωση των εργαζομένων στη λογική τους.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει αυτή την πολιτική και καλεί τους εργαζόμενους να την καταδικάσουν. Καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να δώσουν αποφασιστικά τη μάχη για την επιτυχία της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας στις 29 Μάρτη και να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις που οργανώνουν τα συνδικάτα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος σε όλη τη χώρα και στην Αθήνα στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο της Αθήνας, διεκδικώντας λύση στα προβλήματά τους με βάση το πλαίσιο του ΠΑΜΕ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.