Πραγματικός παραβάτης είναι η αντιμεταναστευτική πολιτική των ελληνικών και ευρωπαϊκών κυβερνήσεων

Δημοσιεύτηκε στις

 

22 Σομαλοί πρόσφυγες που κρατούνται στη διεύθυνση αλλοδαπών Αθήνας, αφέθηκαν ελεύθεροι ύστερα από την άμεση παρέμβαση της Γραμματείας Μεταναστών του ΠΑΜΕ. Οι Σομαλοί πρόσφυγες είχαν συλληφθεί μαζί με άλλους 18 περίπου μετανάστες, τη Δευτέρα 30/09/10. Η αγωνία τους να μετακινηθούν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες ελπίζουν να βρουν δουλειά και καλύτερες συνθήκες επιβίωσης τους μετατρέπει σε εύκολα θύματα εκμεταλλευτών, οι οποίοι εισπράττουν 2.500 με 3.000 ευρώ το κεφάλι για τη μεταφορά τους.

Πραγματικός παραβάτης και ένοχος είναι η αντιμεταναστευτική πολιτική των ελληνικών και ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, είναι η ιμπεριαλιστική πολιτική, είναι το κυνήγι των συμφερόντων των καπιταλιστών.

Το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα συνεχίζουν σταθερά να είναι αλληλέγγυα στα προβλήματα των μεταναστών, των προσφύγων, των εργατών απ΄ όποια χώρα κι αν προέρχονται.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στον αγώνα των λιμενεργατών του Σαν Αντόνιο της Χιλής 

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των λιμενεργατών στο λιμάνι του Σαν Αντόνιο της Χιλής....

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...