ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις

Όποιος τολμήσει να υιοθετήσει, να συμφωνήσει ή να παζαρέψει την κατάργηση του κατώτερου μεροκάματου της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, θα το πληρώσει πολύ ακριβά. 

 Η απαίτηση για κατάργηση της ΕΓΣΣΕ είναι 100% η φωνή των βιομηχάνων, είναι απαίτηση του κεφαλαίου. Ας αφήσει η κυβέρνηση τα παραμύθια. Αυτούς υπηρετεί. Σ´ αυτούς δίνει “γην και ύδωρ”. Να μην τολμήσουν. Εδώ δεν είναι ούτε Γερμανία ούτε Γαλλία. Θα περάσουν πάνω από τα σώματα των εργατών και των εργατριών της χώρας μας.

 Το ΠΑΜΕ καλεί τις οργανώσεις της εργατικής τάξης, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα σωματεία, από σήμερα το πρωί αμέσως να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και εργοστάσιο το εργοστάσιο, επιχείρηση την επιχείρηση, μαχητικά να αποφασίσουν τη μαζική συμμετοχή τους στη γενική πανελλαδική απεργία στις 19 Οκτώβρη».

 

 

Περισσότερα

Ανακοίνωση για την παρέμβαση συνδικάτων στην ΒΙΠΕ Μεγάρων. Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες, οργανωνόμαστε στα συνδικάτα

Μέτρα υγείας και ασφάλειας, αυξήσεις στους μισθούς  Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες - Οργανωνόμαστε...

Να δυναμώσει η αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης!

112 νεκροί παλαιστίνιοι ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα της Γάζας. Ανάμεσά τους...

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες – Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των κερδών!

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των...