Σταθερή και συνειδητή επιλογή η αποσιώπηση και ο αποκλεισμός του ΠΑΜΕ από τα ΜΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η αποσιώπηση των δραστηριοτήτων, μεγάλων συλλαλητηρίων και απεργιακών συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ από τα ΜΜΕ, αποτελεί σταθερή και συνειδητή επιλογή. Είναι φανερή η κατεύθυνση για αποκλεισμό των δράσεων που αναπτύσσει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, η φίμωση της φωνής των ταξικών δυνάμεων.

Το ΠΑΜΕ απέναντι στον αποκλεισμό και τις μεθοδεύσεις σε βάρος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος θα μεταδώσει το σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας του (http://www.pamehellas.gr/main.php).

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες,  να πλημμυρίσουν την Ομόνοια σήμερα στις 7μμ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Η Παιδική Εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες για το Σάββατο 28 Φλεβάρη

Με το παραμύθι «Φεγγαράκι μου χοντρό» της Χαράς Γιαννακοπούλου που θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο...

Όλοι έξω από το Εφετείο Αθηνών, την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 8.30π.μ.

Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους μαζικούς φορείς και τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση...

Παράσταση συνδικαλιστών και δικηγόρων στις 27 Φλεβάρη στο Εφετείο Αθηνών

Μετά τη ενημέρωση από τον γραμματέα της έδρας του Πενταμελούς Εφετείο Κακουργημάτων προς τους...