24άωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία.

image_pdfimage_print

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που έδωσαν και σήμερα το αγωνιστικό τους παρόν στην 24άωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία.

Το Π.Α.ΜΕ., κάνει ιδιαίτερη αναφορά, στα εκατοντάδες συνδικαλιστικά στελέχη των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων, που χτες, με την κατάληψη των Κεντρικών Γραφείων του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης και σήμερα με την κατάληψη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας έδωσαν νέα ορμή και ζωντάνια στους εργατικούς αγώνες.

Τώρα ο αγώνας συνεχίζεται !

Συνεχίζεται την Πέμπτη 20-6-2002, στις 9 το βράδυ, έξω από τη Βουλή με τη συμβολική περικύκλωσή της την ώρα που η κυβερνητική πλειοψηφία, δέσμια των απαιτήσεων του κεφαλαίου θα επιχειρήσει να ψηφίζει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Οι κινητοποιήσεις θα έχουν και συνέχεια και ένταση για την Κοινωνική Ασφάλιση, για τις Εργασιακές Σχέσεις, για τις Ιδιωτικοποιήσεις και για το σύνολο των εργατικών διεκδικήσεων.

Το Π.Α.ΜΕ., με συνέπεια, θα συνεχίσει στην πρώτη γραμμή της ταξικής πάλης, κερδίζοντας κάθε μέρα τις συνειδήσεις των εργατοϋπαλλήλων, που αντιλαμβάνονται ότι η διέξοδος και η προοπτική βρίσκεται στην όξυνση των αγώνων και στη συνολική αντιπαράθεση με την κυβερνητική πολιτική.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.