Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά με θλίψη την συναγωνίστρια Ρούλα Σιώτα

0
image_pdfimage_print

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας, αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη, τη συναγωνίστρια Ρούλα Σιώτα που πέθανε τόσο ξαφνικά μα και τόσο πρόωρα. Εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια της και σ’ όλους τους δικούς της ανθρώπους.

Η συναγωνίστρια μας η Ρούλα, υπήρξε πρότυπο ήθους και μαχητικότητας. Πρωτοστατούσε πάντα σ’ όλους τους αγώνες, ως στέλεχος του ΠΑΜΕ στα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων στα ΑΕΙ αλλά και γενικότερα σ’ όλους τους ταξικούς αγώνες, για τα δίκια της εργατικής τάξης.

Η συναγωνίστριά μας η Ρούλα, μπορεί να έχασε τόσο νωρίς τη μάχη για τη ζωή, όμως υπήρξε και θα υπάρχει πάντα ως παράδειγμα προς μίμηση για τη συνέπειά της, για την προσήλωσή της στα ιδανικά και τα οράματα της εργατικής τάξης. Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα την τιμά πάντα οργανώνοντας αποτελεσματικά την ταξική πάλη και πρωτοστατώντας σε τέτοιους αγώνες που θα κάνουν πραγματικότητα, όλα εκείνα για τα οποία, με περίσσευμα ψυχής, πάλευε και η συναγωνίστριά μας Ρούλα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.