Η φίμωση που επιχειρείται δε θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η προσπάθεια φίμωσης του ΠΑΜΕ, ο σταθερός αποκλεισμός από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι συμπτωματική. Εντάσσεται, σε σχεδιασμό με στόχο να κατευθυνθεί το δικαίωμα στην πληροφόρηση, να δημιουργηθούν εμπόδια στην επαφή των εργαζομένων με το ΠΑΜΕ, με τα ταξικά σωματεία.

Η φίμωση που επιχειρείται δε θα περάσει. Το ΠΑΜΕ ήδη αναπτύσσει και θα κλιμακώσει μια σειρά από δραστηριότητες στον τομέα της πληροφόρησης, ώστε οι εργαζόμενοι να μαθαίνουν τις θέσεις μας, τις δραστηριότητες μας, να κρινόμαστε απ΄ ευθείας από αυτούς.

Ύστερα από την πρώτη προσπάθεια ζωντανής κάλυψης του συλλαλητηρίου στις 3 Ιούνη, αύριο 15 Ιούνη μέρα πανεργατικής-γενικής απεργίας θα μεταδοθεί η απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας ζωντανά (10πμ) μέσω της ιστοσελίδας μας (Http://www.pamehellas.gr/main.php).

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος – Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος - Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους...
00:00:56

Συλλαλητήριο 6 Οκτωβρίου,19:30 στο Σύνταγμα – Ανεπιθύμητος ο υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ(SPOT)

Ο υπυργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρούμπιο, είναι ανεπιθύμητος! Όλοι την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 19:30,...

Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη και...