Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών

0
image_pdfimage_print

 

ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας που σταθερά και έμπρακτα στηρίζει τους αγώνες των εποχικών συμβασιούχων δασοπυροσβεστών για το δικαίωμα τους στην πλήρη, σταθερή, μόνιμη και με πλήρη δικαιώματα εργασία, καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γιατί, για χρόνια, μαζί με τη ΝΔ, έχει συμπράξει σ’ αυτήν την εργασιακή ομηρία και των συμβασιούχων δασοπυροσβεστών.

Και στη σημερινή συγκέντρωση των συμβασιούχων δασοπυροσβεστών, πάλι η κυβέρνηση, δια του υφυπουργού του ‘υπουργείου προστασίας του πολίτη’, προέβη σε έναν νέο εμπαιγμό. Ο υπουργός κος Χρυσοχοϊδης, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους συμβασιούχους δασοπυροσβέστες έξω από το υπουργείο του, παρέπεμψε το κύριο αίτημα τους για άμεση μονιμοποίησή τους, σε μια επιτροπή διαβούλευσης που θα συζητήσει γενικότερα ζητήματα ενός νέου φορέα διαχείρισης κρίσεων το 2011!!! «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι».

Μετά και από αυτήν τη νέα κυβερνητική κοροϊδία και τη συμπαιγνία σ’ αυτήν του προεδρείου της ομοσπονδίας των συμβασιούχων δασοπυροσβεστών, είναι άμεση ανάγκη, οι ίδιοι οι δασοπυροσβέστες στη βάση, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να συνειδητοποιήσουν ποιος είναι ο εχθρός και ποιος ο φίλος.

Το ΠΑΜΕ θα συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και τους νέους αγώνες που απαιτούνται για την άμεση μονιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις όλων των συμβασιούχων δασοπυροσβεστών.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.