Δίκαιος ο αγώνας των εργαζομένων στο Λιμάνι του Πειραιά

0
image_pdfimage_print

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει στην εργατική τάξη της χώρας μας και σε όλους τους εργαζόμενους τη συντονισμένη επίθεση των δυνάμεων του κεφαλαίου, με την ενεργή συμμετοχή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τη στήριξη της Ν.Δ. για να χτυπήσουν και να «σπάσουν» το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο Λιμάνι του Πειραιά.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η πάντα «πρόθυμη» και «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη έχει αναλάβει ξανά το γνωστό της και συγκεκριμένο ρόλο και με την απόφασή της σήμερα για παράνομες και καταχρηστικές τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, φέρνει σε πέρας τις αξιώσεις των δυνάμεων του κεφαλαίου και της κυβέρνησης.

Για το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα αυτή η απόφαση είναι κύρια ΠΟΛΙΤΙΚΗ, είναι το πιστοποιητικό «υποταγής» της «νέας» κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στις απαιτήσεις του κεφαλαίου.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον αγώνα των εργαζομένων στο ΛΙΜΑΝΙ. Καλεί τους εργαζόμενους στον ΟΛΠ να πετάξουν στα σκουπίδια τέτοιες αποφάσεις, να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να συντονίσουν την πάλη τους με τους εργαζόμενους του Πειραιά και όλης της Ελλάδας ενάντια στην αντεργατική πολιτική, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Share.

Comments are closed.