ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

H συνεργασία στρατού και αστυνομίας και η προετοιμασία τους για την καταστολή των διαδηλώσεων των κοινωνικών αντιδράσεων στη χώρα μας και στις άλλες χώρες γίνεται όλο και πιο απροκάλυπτη.

        Τα σχέδια αυτά φανερώνουν την ανησυχία της κυβέρνησης, και της αστικής τάξης της χώρας μας, των διεθνών ιμπεριαλιστικών οργανισμών για τις εξελίξεις. Τους ανησυχούν οι αυξανόμενες κοινωνικές αντιδράσεις, ο θυμός και η αγανάκτηση που σωρεύεται.

 

Τους ανησυχεί η δράση του ταξικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, που πρωτοστατεί στην οργάνωση των εργαζομένων. Τους ανησυχεί το κάλεσμα ανυπακοής και απειθαρχίας, η διέξοδος της λαϊκής οικονομίας και λαϊκής εξουσίας, που δείχνει στους εργαζόμενους την ίδια ώρα που πληθαίνουν και βαθαίνουν τα αδιέξοδα του καπιταλισμού.

 

Καταγγέλλουμε τα σχέδια χρησιμοποίησης του στρατού και της αστυνομίας για την καταστολή του λαϊκού κινήματος στη χώρα μας και στις άλλες χώρες.

      Το ΠΑΜΕ δεν τρομοκρατείται. Καλεί τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα με οργάνωση στο τόπο δουλειάς και κατοικίας, με συσπείρωση στο ΠΑΜΕ να απαντήσουν, τρομοκρατώντας τους τρομοκράτες.

 

 

 

 

   

Το Γραφείο τύπου

Περισσότερα

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης προς τον Πρόεδρο του Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά, Μάρκο Μπεκρή

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...

Αλληλεγγύη στον Γενικό Γραμματέα της UD CGT Nord, Jean-Paul Delescaut

Αλληλεγγύη στον ΓΓ της UD CGT Nord, Jean-Paul Delescaut Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό της...

Το ΠΑΜΕ καταδικάζει την νέα ιμπεριαλιστική επιθετική ενέργεια των ΗΠΑ ενάντια στην Βενεζουέλα

Το ΠΑΜΕ καταδικάζει τα σχέδια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους για στρατιωτική επέμβαση...