Απόφαση Αρείου Πάγου να απολύονται ευκολότερα οι συνδικαλιστές

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση του Αρείου Πάγου, με την οποία μπορεί να απολύονται ευκολότερα οι συνδικαλιστές.

Η απόφαση αυτή ενισχύει την εργοδοτική τρομοκρατία και στρέφεται ενάντια στα συνδικαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων. Διευκολύνει την εργοδοσία, το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του για να περνά χωρίς αντίσταση τα σχέδιά του για την αφαίρεση δικαιωμάτων της εργατικής τάξης καθώς και για το χτύπημα της οργάνωσης της πάλης κατά των αντιλαϊκών επιλογών.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δώσουν ακόμα πιο αποφασιστικά τη μάχη και να συγκρουστούν με την εργοδοτική τρομοκρατία και τον αυταρχισμό.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης από τους Οικοδόμους ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ένα γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον γίγαντα λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης της εμπλοκής της χώρας...

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα ενάντια στην κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 23 Ιουνη

Οι προσυγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουν οριστεί στις 6.30μμ στα εξής σημεία: Πλατεία Κάνιγγος:...