Απόφαση Αρείου Πάγου να απολύονται ευκολότερα οι συνδικαλιστές

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση του Αρείου Πάγου, με την οποία μπορεί να απολύονται ευκολότερα οι συνδικαλιστές.

Η απόφαση αυτή ενισχύει την εργοδοτική τρομοκρατία και στρέφεται ενάντια στα συνδικαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων. Διευκολύνει την εργοδοσία, το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του για να περνά χωρίς αντίσταση τα σχέδιά του για την αφαίρεση δικαιωμάτων της εργατικής τάξης καθώς και για το χτύπημα της οργάνωσης της πάλης κατά των αντιλαϊκών επιλογών.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δώσουν ακόμα πιο αποφασιστικά τη μάχη και να συγκρουστούν με την εργοδοτική τρομοκρατία και τον αυταρχισμό.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Αυξάνονται καθημερινά οι αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων και συνδικαλιστών στην Πανελλαδική Σύσκεψη

Στις 4 Απρίλη στο Κλειστό Γήπεδο ΝΗΑΡ- ΗΣΤ στην Καισαριανή δίπλα στον τόπο εκτέλεσης...

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας απογευματινή για το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Κρήτη και τη στάση του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ έχει διαχρονικά, τόσο στα προηγούμενα συνέδρια όσο και στο επερχόμενο, εκφράσει ανοιχτά...

Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων στην Αθήνα για το συλλαλητήριο 27 Μάρτη στο Σύνταγμα

Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων στην Αθήνα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (υπουργείο οικονομικών)...