Παράνομες και καταχρηστικές οι απεργιακές κινητοποιήσεις των Εργαζόμενων Ιπτάμενων Συνοδών καιΦροντιστών.

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα πρόκληση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που μέσω των μηχανισμών της κήρυξε παράνομες και καταχρηστικές τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Εργαζόμενων Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών.

Είναι γελασμένη αν νομίζει ότι στην προσπάθεια της να παραχωρήσει την Ολυμπιακή στους Ιδιώτες θα την παραδώσει με τους εργαζόμενους αλυσοδεμένους χειροπόδαρα χωρίς δικαιώματα και κατακτήσεις έρμαια- σκλάβους στον επίδοξο αγοραστή.

Το ποδοπάτημα των Σ.Σ.Ε (μείωση 40% των μισθών), εξαντλητικά ωράρια απασχόλησης (έως 56ώρες την βδομάδα). Η τρομοκράτηση των εργαζομένων και ο εξαναγκασμός τους να δουλεύουν έως και 20 ώρες την ημέρα !!! μας γυρίζουν στο Μεσαίωνα.

Αυτή είναι η ισχυρή Ελλάδα του δικομματισμού. Οι Εργαζόμενοι Ιπτάμενοι Συνοδοί και Φροντιστές σήμερα νοιώθουν πολύ καλά την αναγκαιότητα για την ύπαρξη ενός ισχυρού Ταξικού Συνδικαλιστικού Κινήματος στο πλευρό της και συμπαραστάτη στους δίκαιους αγώνες τους. Γνωρίζουν τις εγκληματικές ευθύνες των συμβιβασμένων ηγεσιών σε Γ.Σ.Σ.Ε, Ε.Κ.Α, Ο.Σ.ΠΑ που συναινούν και βοηθάνε την κυβέρνηση να περνάει την αντεργατική πολιτική της με τους «κοινωνικούς διαλόγους».

Το ΠΑΜΕ καλεί όλη την εργατική Τάξη της χώρας μας να εκφράσει έμπρακτα την συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της Ένωσης Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους. Ο αγώνας τους είναι δίκαιος. Παράνομοι είναι η κυβέρνηση και τα αφεντικά της.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.