Κλείνουν τον Ελεύθερο Τύπο- Τύπο της Κυριακής και CITY

0
image_pdfimage_print

 

Η απόφαση του ζεύγους Γιάννας και Θεοδώρου Αγγελόπουλου να κλείσουν τις επιχειρήσεις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος – Τύπος της Κυριακής και το ραδιοσταθμό City, πετάει κυριολεκτικά στο δρόμο πάρα πολλούς εργαζόμενους. Η απόφαση αυτή πάρθηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση των ιδιοκτητών της επιχείρησης, διότι δεν διασφαλίζονται τα προσδοκώμενα κέρδη τους.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει αυτή την απόφαση, τους στόχους και τις επιδιώξεις των μεγαλοκαπιταλιστών. Καταγγέλλει την κυβέρνηση για τις διευκολύνσεις της προς το μεγάλο κεφάλαιο, που από κοινού με την αξιωματική αντιπολίτευση παρέχουν για να εξασφαλίζονται σταθερά κέρδη κάτω από τη στυγνή εκμετάλλευση των εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και την εργατική τάξη να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους που πλήττονται, για να μη μπουν στην ουρά του ταμείου ανεργίας.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους απ΄ όλη την κατάσταση που επικρατεί και να εντείνουν τους αγώνες τους με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.

Το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων δήλωσαν πως θα καταβάλλουν ότι δικαιούνται οι εργαζόμενοι, αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά έχει σχέση με την παρακαταθήκη των αγώνων της εργατικής τάξης και του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.