Αθλιότητες της κυβέρνησης και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει στην εργατική τάξη και σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας την κυβέρνηση της ΝΔ και το υπουργείο δημόσιας τάξης, όπου έφτασε στο σημείο να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει ακόμα και στην προγραμματισμένη επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ, με τη συμμετοχή νέων εργαζόμενων, στο μουσείο εθνικής αντίστασης της Πανελλήνιας Ένωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου.

Οι αθλιότητες αυτές της αστυνομίας με εντολές της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείο Δημόσιας Τάξης όχι μόνο δε θα τρομάξουν τα συνδικάτα και τη νέα γενιά αγωνιστών, που θέλει να μάθει για την πιο λαμπρή περίοδο της ιστορίας της χώρας μας, αλλά τους ατσαλώνει, τους πεισμώνει, τους κάνει πιο αποφασιστικούς στην ταξική πάλη.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες της χώρας μας να υπερασπιστούν με όλες τους τις δυνάμεις τις δημοκρατικές – συνδικαλιστικές και πολιτικές κατακτήσεις τους που βρίσκονται στο στόχαστρο της αντεργατικής επίθεσης του κεφαλαίου και των πολιτικών του εκφραστών. Να συνεχίσουν και να δυναμώσουν τον αγώνα τους για την οργάνωση της εργατικής τάξης και τη συμμετοχή της στους ταξικούς αγώνες. Ως τη μόνη λύση για θετικές εξελίξεις που θα υπηρετούν τα συμφέροντά τους.

ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.