ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΚΑΝΕΝΑΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ» ΔΙΑΛΟΓΟΣ – ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Ενώ η επίθεση μεγαλώνει, ενώ η εργατική τάξη είναι διατεθειμένη να παλέψει, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιδιώκει να την μαντρώσει στα δόκανα του κοινωνικού διαλόγου και να την οδηγήσει στην σφαγή των δικαιωμάτων της.

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους και διευκολύνουν τη μεθόδευση της επίθεσης για το σφαγιασμό των εργατικών δικαιωμάτων.

Αυτός ο διάλογος που συμμετέχουν διευκολύνει την επίθεση. Η εργατική τάξη να μην αποδεχτεί την σφαγή της, Καμιά αναμονή. Τώρα συζήτηση στους χώρους δουλειάς για νέα 24ωρη προειδοποιητική απεργία όπως προτείνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ για τις 9 Φλεβάρη και κλιμάκωση της πάλης.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

00:17:29

Η Συνέντευξη Τύπου και το Διεκδικητικό Πλαίσιο Πάλης του ΠΑΜΕ 2026 – 2027(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου  Για τη συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ για το Διεκδικητικό Πλαίσιο Πάλης 2026–2027  Αλλάζουμε την...
00:04:53

Παρέμβαση του Νίκου Μαυροκέφαλου στην ΕΡΤnews για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...
00:04:48

Παρέμβαση του Αλέκου Περράκη στο ERTNews Radio για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Παρέμβαση του Αλέκου Περράκη στο ERTNews Radio για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)  Τα...