ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΚΑΝΕΝΑΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ» ΔΙΑΛΟΓΟΣ – ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Ενώ η επίθεση μεγαλώνει, ενώ η εργατική τάξη είναι διατεθειμένη να παλέψει, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιδιώκει να την μαντρώσει στα δόκανα του κοινωνικού διαλόγου και να την οδηγήσει στην σφαγή των δικαιωμάτων της.

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους και διευκολύνουν τη μεθόδευση της επίθεσης για το σφαγιασμό των εργατικών δικαιωμάτων.

Αυτός ο διάλογος που συμμετέχουν διευκολύνει την επίθεση. Η εργατική τάξη να μην αποδεχτεί την σφαγή της, Καμιά αναμονή. Τώρα συζήτηση στους χώρους δουλειάς για νέα 24ωρη προειδοποιητική απεργία όπως προτείνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ για τις 9 Φλεβάρη και κλιμάκωση της πάλης.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Κάτω τα χέρια από την Κούβα! Αλληλεγγύη στον κουβανικό λαό απέναντι στις απειλές των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ

Κάτω τα χέρια από την Κούβα! Αλληλεγγύη στον κουβανικό λαό απέναντι στις απειλές των ιμπεριαλιστών των...

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με την «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ από την ομάδα του ΠΑΜΕ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με την «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ από την...

Νέα κλοπή και ληστεία σε βάρος των εργαζομένων και του λαού η αύξηση των διοδίων

Η κυβέρνηση, με αξιοθαύμαστη συνέπεια, φροντίζει να μπει το 2026 με… αυξήσεις και στα...