ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΚΑΝΕΝΑΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ» ΔΙΑΛΟΓΟΣ – ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Ενώ η επίθεση μεγαλώνει, ενώ η εργατική τάξη είναι διατεθειμένη να παλέψει, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιδιώκει να την μαντρώσει στα δόκανα του κοινωνικού διαλόγου και να την οδηγήσει στην σφαγή των δικαιωμάτων της.

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους και διευκολύνουν τη μεθόδευση της επίθεσης για το σφαγιασμό των εργατικών δικαιωμάτων.

Αυτός ο διάλογος που συμμετέχουν διευκολύνει την επίθεση. Η εργατική τάξη να μην αποδεχτεί την σφαγή της, Καμιά αναμονή. Τώρα συζήτηση στους χώρους δουλειάς για νέα 24ωρη προειδοποιητική απεργία όπως προτείνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ για τις 9 Φλεβάρη και κλιμάκωση της πάλης.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος – Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος - Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους...
00:00:56

Συλλαλητήριο 6 Οκτωβρίου,19:30 στο Σύνταγμα – Ανεπιθύμητος ο υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ(SPOT)

Ο υπυργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρούμπιο, είναι ανεπιθύμητος! Όλοι την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 19:30,...

Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη και...