ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΚΑΝΕΝΑΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ» ΔΙΑΛΟΓΟΣ – ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Ενώ η επίθεση μεγαλώνει, ενώ η εργατική τάξη είναι διατεθειμένη να παλέψει, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιδιώκει να την μαντρώσει στα δόκανα του κοινωνικού διαλόγου και να την οδηγήσει στην σφαγή των δικαιωμάτων της.

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους και διευκολύνουν τη μεθόδευση της επίθεσης για το σφαγιασμό των εργατικών δικαιωμάτων.

Αυτός ο διάλογος που συμμετέχουν διευκολύνει την επίθεση. Η εργατική τάξη να μην αποδεχτεί την σφαγή της, Καμιά αναμονή. Τώρα συζήτηση στους χώρους δουλειάς για νέα 24ωρη προειδοποιητική απεργία όπως προτείνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ για τις 9 Φλεβάρη και κλιμάκωση της πάλης.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Οι εργατοπατέρες της ηγεσίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργοδοτών Ελλάδας ξανά σε ρόλο προσωπάρχη του ΣΕΒ

Οι εργατοπατέρες της ηγεσίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργοδοτών Ελλάδας ξανά σε ρόλο προσωπάρχη του...

Έκκληση για Αιμοπετάλια

Η Θεοχάρη Ηλιάνθη Δήμητρα του Αθανασίου νοσηλεύεται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη –...

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον Λάκη Χαλκιά, τη φωνή του μόχθου και του αγώνα

«Εμείς είμαστε το αίμα, εμείς είμαστε η φωτιά.  Εμείς είμαστε οι εργάτες, χτίζουμε εμείς τη λευτεριά» Το ΠΑΜΕ...