Επίσκεψη αντιπροσωπείας της C.I.T.U. – Ινδίας στο ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Σήμερα επισκέφτηκε τα γραφεία του ΠΑΜΕ αντιπροσωπεία της C.I.T.U (Κέντρο Συνδικάτων Ινδίας) που εκπροσωπεί πέντε εκατομμύρια μέλη.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι συνάδελφοι A.K. PADMANABHAN Πρόεδρος, ο TAPAN SEN Γενικός Γραμματέας και ο συνάδελφος S. DEV ROYE υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της C.I.T.U.

Ο συνάδελφος Γ. Πέρρος εκ μέρους του ΠΑΜΕ ανέλυσε στην αντιπροσωπεία την κατάσταση της εργατικής τάξης της χώρας μας και τους αγώνες του ταξικού κινήματος ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης.

Η αντιπροσωπεία της C.I.T.U εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους αγώνες του ΠΑΜΕ και μας ενημέρωσαν για τις κινητοποιήσεις που διοργάνωσαν αυτό το διάστημα στην Ινδία.

Και οι δύο πλευρές ΠΑΜΕ και C.I.T.U αποφάσισαν κοινές δράσεις για το επόμενο διάστημα. Η αντιπροσωπεία της C.I.T.U θα έχει συνάντηση σήμερα με την Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργών και αύριο το πρωί με την Ομοσπονδία Οικοδόμων.

Αύριο Τρίτη η αντιπροσωπεία της C.I.T.U θα παραβρεθεί στις 6 μ.μ. σε εκδήλωση της ΠΣΟ με ξένους εργάτες στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β, 1ος όροφος).

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...