ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες και νέοι,

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΥΜΑ.

ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΗ 2010

ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες και νέοι,

Τρομοκρατήστε με την κλιμάκωση των αγώνων και τη συμμετοχή σας στην 24ωρη πανεργατική, πανελλαδική απεργία στις 5 Μάη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ (στην Αθήνα στην πλατεία Ομόνοιας στις 11 το πρωί) τους τρομοκράτες της κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ και τους εργοδότες μεγαλοκαπιταλιστές.

Ενιαία όλοι αυτοί που ευθύνονται για την κρίση, που ζουν παρασιτικά και πλουτίζουν από τη δική μας δουλειά στο όνομα της κρίσης και αξιοποιώντας την, προσπαθούν να ισοπεδώσουν κάθε εργατικό δικαίωμα και κατάχτηση. Για δεκαετίες να εξασφαλίσουν φτηνά και υποταγμένα εργατικά χέρια.

Δεν διστάζουν μπροστά σε οποιοδήποτε ψέμα, σε οποιονδήποτε εκβιασμό, προκειμένου να μας πείσουν πως η διάσωση των κερδών και της ιδιοκτησίας τους είναι μονόδρομος και πατριωτικό μας χρέος, ενώ η υπεράσπιση των καταχτήσεων μας, των δικαιωμάτων μας, της ζωής της δικής μας και των παιδιών μας ισοδυναμεί με εθνική προδοσία.

Τούτο τον καιρό δεν κρίνεται το χάσιμο ενός μεροκάματου, ακόμα και η απώλεια ενός μισθού, όσο και αν τα έχουμε ανάγκη. Τα αρπαχτικά της κυβέρνησης, της ηγεσίας της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, του ΔΝΤ, της ΕΕ και οι μεγαλοεργοδότες ζητάνε πολλά περισσότερα. Ζητάνε να περάσουμε εθελοντικά και αμαχητί αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια μας. Να αλυσοδέσουμε για χάρη των κερδών τους το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Χαμένοι αγώνες δεν υπάρχουν. Χαμένη θα είναι η ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας αν δεν αγωνιστούμε.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Με ένα σύνθημα, με μια φωνή

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ – ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Περισσότερα

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κανείς δεν πρόκειται να πετάξει έξω από τη δουλειά τους, τα σπίτια τους, τον...

Συγκέντρωση Τετάρτη 17 Ιούλη στις 10.30 στην είσοδο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα

Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ δεν είναι μόνοι τους 10.30π.μ. στην είσοδο του εργοστασίου στη...

ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ: Με Αλληλεγγύη, Ενότητα, Οργάνωση και Αγώνα χτίζουμε τείχος απέναντι στην αγριότητα κυβέρνησης και εργοδοσίας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι, τεχνικοί και φωτορεπόρτερ που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ Τύπου...