Πρόσκληση στη Θεατρική Παράσταση ¨Εχθρός Λαός¨

0

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου σας προσκαλεί στην πρώτη παρουσίαση του έργου «Εχθρός λαός» που ανεβάζει η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ, την Κυριακή 13 Ιούνη. Η παρουσίαση θα γίνει στο θέατρο του «Αττικού Άλσους» στις 9 μ.μ.

Πρόκειται για θέατρο από εργάτες για εργάτες.

Το θεατρικό έργο “Ο Εχθρός Λαός” ετοιμάστηκε από τη μεγάλη ομάδα των εργατών, ανέργων, συνταξιούχων, φοιτητών, μεταναστών με μεράκι και υπομονή. Παράλληλα με όλες τις υπόλοιπες χρεώσεις και υποχρεώσεις, παράλληλα με τη συμμετοχή στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα με μπροστάρηδες σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, περίσσεψε το πείσμα και ολοκληρώθηκε αυτή η προσπάθεια.

Το ΠΑΜΕ αγωνίζεται για να μπορέσει η εργατική τάξη να κατακτήσει αυτά που παράγει, αυτά που της ανήκουν. Γνωρίζουμε ότι η τέχνη, ο πολιτισμός είναι εφόδια, είναι τρόπος σκέψης, είναι στάση ζωής. Γνωρίζουμε ότι ο πολιτισμός και η τέχνη στα χέρια των καπιταλιστών έχουν μια και μοναδική ερμηνεία: εμπόρευμα – κέρδος.

Εμείς αντιστεκόμαστε στη σαβούρα που καθημερινά μας κατακλύζει, αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα στον πολιτισμό που προάγει τον άνθρωπο και αφυπνίζει συνειδήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στις 20 Ιούνη στο θέατρο Βράχων του Βύρωνα, στις 9 μ.μ. Οι προσκλήσεις θα αντιστοιχούν στην αγορά ενός λαχνού για την οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ, στην είσοδο του θεάτρου.

Προσκλήσεις θα διατίθενται στο ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα.

Τιμή λαχνού 5 ευρώ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.