Χαιρετίζουμε τους αγώνες της Αγροτιάς

0
image_pdfimage_print

 

Χαιρετίζουμε τους αγώνες της Αγροτιάς που σήμερα περνούν σε νέα φάση με περισσότερη ακόμα μαζικότητα και μεγαλύτερη μαχητικότητα. Η Εργατική Τάξη δεν είναι απλά αλληλέγγυα αλλά συστρατεύεται στον αγώνα αυτό δίπλα και μαζί με την φτωχή αγροτιά.

Καταδικάζουμε την αντιαγροτική πολιτική της Κυβέρνησης που με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Κεφαλαίου χτυπούν και εξαθλιώνουν την αγροτική οικογένεια. Καταδικάζουμε τον Αυταρχισμό και την Αστυνομοκρατία.

Καλούμε τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να στηρίξουν οργανωμένα και ενεργά τον αγώνα που ξεκίνησε σήμερα. Να απομονώσουν και να αχρηστεύσουν την Κυβερνητική – μαύρη – προπαγάνδα που θέλει να συκοφαντήσει της μορφές πάλης και ταυτόχρονα να μεταφέρει το επίκεντρο της αντιπαράθεσης από τα άλυτα προβλήματα και την αντιλαϊκή της πολιτική στο αν κλείσουν η όχι οι …. δρόμοι ! Αυτοί που έχουν κλείσει τα σπίτια των αγροτών και το μέλλον των παιδιών τους θα’ πρέπε να ντρέπονται και να κρύβονται. Και όχι να καλλιεργούν την φασιστικής έμπνευσης λογική του «κοινωνικού αυτοματισμού».

Κάνουμε έκκληση ,τα μεγάλα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 31 Γενάρη να αναδείξουν στο κέντρο της προσοχής των Εργατοϋπαλλήλων τα πραγματικά αιτήματα των αγροτών και να υπογραμμίσουν την ανάγκη για στέρεη κοινωνική συμμαχία προοπτικής ανάμεσα στην Εργατική Τάξη και την Αγροτιά.

Δίνουμε με την ευκαιρία τις ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ που οργανώνουμε την Πέμπτη 31 Γενάρη για το μεγάλο Συλλαλητήριο της Αθήνας που θα γίνει στις 6μ.μ. στην πλατεία Κοτζιά.

Πλατεία Κάνιγγος: Οικοδόμοι, Λογιστές, Καλλιτέχνες, Εργαζόμενοι Βορείων Συνοικιών.

Πλατεία Ομονοίας: Ενέργεια, Επικοινωνίες, Μεταφορές, Τράπεζες, Δημόσιες Υπηρεσίες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, ΟΤΑ, Φοιτητές- Σπουδαστές και εργαζόμενοι Δυτικών Συνοικιών.

Πλατεία Κλαυθμώνος: Συνταξιούχοι, Εργαζόμενοι Ανατολικών και Νοτίων Συνοικιών.

Ώρα των προσυγκεντρώσεων : 5:30μ.μ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Share.

Comments are closed.