Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τα εκατομμύρια των απεργών

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τα εκατομμύρια των απεργών που με την μαζική τους συμμετοχή στην απεργία, έστειλαν ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα απόρριψης και καταδίκης των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων.

Χαιρετίζει τους 10δες χιλιάδες εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες που σε 10δες πόλεις της χώρας διαδήλωσαν μαζικά, συντεταγμένα και περιφρουρημένα με τα μπλοκ του ΠΑΜΕ.

Το μήνυμα είναι καθαρό. Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την ανάπτυξη των αγώνων μας και την αντίσταση σε αυτά τα μέτρα.

Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ ενάντια και σε πείσμα κάθε συκοφαντίας και προβοκάτσιας. Χτίζουμε την κοινωνική συμμαχία εργατών, αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ, της φτωχής αγροτιάς.

Ανοίγουμε τον δρόμο για την λαϊκή συμμαχία, για την εξουσία της εργατικής τάξης και των συμμάχων τους.

Σύνθημα μας: ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Περιοδείες σε χώρους του Δημοσίου μπροστά στη στάση εργασίας στις 14 Ιούλη

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς οργανώνονται τις επόμενες μέρες, μπροστά στη στάση εργασίας των εργαζομένων...

Για την έκρηξη σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Για την έκρηξη σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο Δεν είναι ατύχημα, είναι έγκλημα! Ή τα κέρδη τους...

Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» στη Ζάκυνθο

Στο κατάμεστο, μέσα σε δροσερό ελαιώνα, θέατρο «ΑΥΡΙΑΚΟΣ» παρακολούθησαν οι Ζακυνθινοί θεατές την «Αγία...