Ανακοίνωση Γραφείο Τύπου ΠΑΜΕ για δηλώσεις Προέδρου ΓΣΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ο άθλιος ρόλος και η στάση του Προέδρου της ΓΣΕΕ και της ηγεσίας της. Σε εκπομπή της ΝΕΤ στράφηκε κατά των εργαζομένων με Stage και ουσιαστικά είπε ΝΑΙ στις απολύσεις τους.

            Μετά τις ασάφειες που δήλωσε ότι έχουν οι προτάσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για το ασφαλιστικό, τώρα δηλώνει ότι δεν ξέρει για τις αντεργατικές αποφάσεις της.

            Δεν είδε, δεν άκουσε για τις κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ;

            Δεν είδε, δεν άκουσε για τις δηλώσεις του ΣΕΒ για το εργασιακό;

            Αυτός είναι ο ρόλος της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, αυτού του μηχανισμού του αστικού κράτους και οι εργαζόμενοι πρέπει να τον πετάξουν από πάνω τους.

            Η δήλωσή του ότι θα επανεκλεγεί στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (εδώ καίγεται το πελεκούδι από τα αντεργατικά μέτρα και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ αποφάσισε να κάνει το Συνέδριο σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική) σίγουρα χαροποιεί τον ΣΕΒ και την κυβέρνηση. Να κοιμούνται ήσυχοι οι συνδαιτυμόνες του. Άλλωστε φαίνεται ότι έχει πάρει την έγκρισή τους για το χρίσμα του Προέδρου, για να εξυπηρετεί αυτούς και μόνο.

 

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Παρεμβάσεις εργατικών σωματείων σε διόδια όλης της χώρας με το κάλεσμα για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Μαζικές παρεμβάσεις των συνδικάτων σε διόδια και λιμάνια σε όλη τη χώρα Στις 5 Σεπτέμβρη...

Μεγάλη εκδήλωση – λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjCXJjC ΒΙΝΤΕΟ Ηλιάνα Χατζηευασταθίου, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας https://youtu.be/sdMxU5040h8 Νίκος Βουρδουμπάς, πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ...

Να αποσυρθεί τώρα η κατάπτυστη ρύθμιση που επεκτείνει τη δουλειά τις Κυριακές και τις αργίες σε περισσότερους κλάδους της βιομηχανίας

Κάτω τα χέρια από την Κυριακάτικη Αργία! Να αποσυρθεί τώρα η κατάπτυστη ρύθμιση που επεκτείνει...