Ανακοίνωση Γραφείο Τύπου ΠΑΜΕ για δηλώσεις Προέδρου ΓΣΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ο άθλιος ρόλος και η στάση του Προέδρου της ΓΣΕΕ και της ηγεσίας της. Σε εκπομπή της ΝΕΤ στράφηκε κατά των εργαζομένων με Stage και ουσιαστικά είπε ΝΑΙ στις απολύσεις τους.

            Μετά τις ασάφειες που δήλωσε ότι έχουν οι προτάσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για το ασφαλιστικό, τώρα δηλώνει ότι δεν ξέρει για τις αντεργατικές αποφάσεις της.

            Δεν είδε, δεν άκουσε για τις κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ;

            Δεν είδε, δεν άκουσε για τις δηλώσεις του ΣΕΒ για το εργασιακό;

            Αυτός είναι ο ρόλος της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, αυτού του μηχανισμού του αστικού κράτους και οι εργαζόμενοι πρέπει να τον πετάξουν από πάνω τους.

            Η δήλωσή του ότι θα επανεκλεγεί στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (εδώ καίγεται το πελεκούδι από τα αντεργατικά μέτρα και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ αποφάσισε να κάνει το Συνέδριο σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική) σίγουρα χαροποιεί τον ΣΕΒ και την κυβέρνηση. Να κοιμούνται ήσυχοι οι συνδαιτυμόνες του. Άλλωστε φαίνεται ότι έχει πάρει την έγκρισή τους για το χρίσμα του Προέδρου, για να εξυπηρετεί αυτούς και μόνο.

 

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τις άθλιες συνθήκες των προσφύγων και μεταναστών στην Κρήτη

Καταγγέλλουμε την αναλγησία, την απανθρωπιά και την βαρβαρότητα της ρατσιστικής πολιτικής που εφαρμόζει η...
00:01:20

Δεν θα δεχτούμε τον εργασιακό μεσαίωνα! 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο (ΣΠΟΤ – ΑΦΙΣΕΣ)

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το σποτ και επισυναπτόμενα τις αφίσες του ΠΑΜΕ...

ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ: Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει αυτό το αντεργατικό έκτρωμα

Με τον αγώνα μας να τσακίσουμε το νομοσχέδιο-γκιλοτίνα κυβέρνησης εργοδοσίας για 13ωρη ημερήσια δουλειά Με...