Αγωνιστική αντίδραση στο εργοστάσιο ΜΠΙΑΝΚΑ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Τη δυναμική και αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων στο εργοστάσιο της «ΜΠΙΑΝΚΑ ΠΑΓΓΑΙΟΥ», θεωρεί ότι μπορεί να κάμψει η εργοδοσία, ανακοινώνοντας μαζικές απολύσεις παράνομα, 81 εργαζομένων, που πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις για να μην περάσει το ελαστικό ωράριο.

Η αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης, ενισχύει την εργοδοσία, που επιδιώκει με κάθε τρόπο να υλοποιήσει τις κατευθύνσεις της.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο , θα μπει μπροστά και σ’ αυτόν τον αγώνα των εργαζομένων στη «ΜΠΙΑΝΚΑ» για να αποτραπεί η κατάργηση του 8άωρου, για επαναπρόσληψη όλων των εργαζόμενων, θεωρώντας άκυρες και παράνομες όλες τις απολύσεις.

Είμαστε σίγουροι ότι η δυναμική και αγωνιστική αντίδραση των εργαζόμενων θα αποτρέψει και αυτά τα σχέδια της εργοδοσίας.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Κινητοποίηση στα δικαστήρια Πειραιά ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Πειραιά πραγματοποίησαν το πρωί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά μαζί...

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Goldair Handling στο αεροδρόμιο Λάρνακας στην Κύπρο

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη δίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Goldair Handling στο αεροδρόμιο...