Αγωνιστική αντίδραση στο εργοστάσιο ΜΠΙΑΝΚΑ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Τη δυναμική και αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων στο εργοστάσιο της «ΜΠΙΑΝΚΑ ΠΑΓΓΑΙΟΥ», θεωρεί ότι μπορεί να κάμψει η εργοδοσία, ανακοινώνοντας μαζικές απολύσεις παράνομα, 81 εργαζομένων, που πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις για να μην περάσει το ελαστικό ωράριο.

Η αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης, ενισχύει την εργοδοσία, που επιδιώκει με κάθε τρόπο να υλοποιήσει τις κατευθύνσεις της.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο , θα μπει μπροστά και σ’ αυτόν τον αγώνα των εργαζομένων στη «ΜΠΙΑΝΚΑ» για να αποτραπεί η κατάργηση του 8άωρου, για επαναπρόσληψη όλων των εργαζόμενων, θεωρώντας άκυρες και παράνομες όλες τις απολύσεις.

Είμαστε σίγουροι ότι η δυναμική και αγωνιστική αντίδραση των εργαζόμενων θα αποτρέψει και αυτά τα σχέδια της εργοδοσίας.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργατών της Bosch στην Γερμανία ενάντια στο κλείσιμο εργοστασίων και στις απολύσεις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την ταξική και διεθνιστική του αλληλεγγύη στους εργάτες της Bosch στη...

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης προς τον Πρόεδρο του Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά, Μάρκο Μπεκρή

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...

Αλληλεγγύη στον Γενικό Γραμματέα της UD CGT Nord, Jean-Paul Delescaut

Αλληλεγγύη στον ΓΓ της UD CGT Nord, Jean-Paul Delescaut Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό της...