Αγωνιστική αντίδραση στο εργοστάσιο ΜΠΙΑΝΚΑ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Τη δυναμική και αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων στο εργοστάσιο της «ΜΠΙΑΝΚΑ ΠΑΓΓΑΙΟΥ», θεωρεί ότι μπορεί να κάμψει η εργοδοσία, ανακοινώνοντας μαζικές απολύσεις παράνομα, 81 εργαζομένων, που πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις για να μην περάσει το ελαστικό ωράριο.

Η αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης, ενισχύει την εργοδοσία, που επιδιώκει με κάθε τρόπο να υλοποιήσει τις κατευθύνσεις της.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο , θα μπει μπροστά και σ’ αυτόν τον αγώνα των εργαζομένων στη «ΜΠΙΑΝΚΑ» για να αποτραπεί η κατάργηση του 8άωρου, για επαναπρόσληψη όλων των εργαζόμενων, θεωρώντας άκυρες και παράνομες όλες τις απολύσεις.

Είμαστε σίγουροι ότι η δυναμική και αγωνιστική αντίδραση των εργαζόμενων θα αποτρέψει και αυτά τα σχέδια της εργοδοσίας.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Περιοδείες σε χώρους του Δημοσίου μπροστά στη στάση εργασίας στις 14 Ιούλη

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς οργανώνονται τις επόμενες μέρες, μπροστά στη στάση εργασίας των εργαζομένων...

Για την έκρηξη σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Για την έκρηξη σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο Δεν είναι ατύχημα, είναι έγκλημα! Ή τα κέρδη τους...

Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» στη Ζάκυνθο

Στο κατάμεστο, μέσα σε δροσερό ελαιώνα, θέατρο «ΑΥΡΙΑΚΟΣ» παρακολούθησαν οι Ζακυνθινοί θεατές την «Αγία...