Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Τραμπούκικη επίθεση σε στελέχη της Ομοσπονδίας και του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας

0

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την άνανδρη και τραμπούκινη επίθεση που δέχτηκαν τα στελέχη της Ομοσπονδίας και του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργών, μαζί και άλλων ταξικών σωματείων της Αθήνας στο εργοστάσιο «AUTO STOP CONNOLLY» στο Γέρακα, Αττικής.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο που κατασκευάζει ταπετσαρίες και καλύμματα αυτοκινήτων οι εργαζόμενοι είναι 2 μήνες απλήρωτοι, καθώς επίσης και αρκετοί από αυτούς είναι τελείως ανασφάλιστοι.

Τα συνδικαλιστικά στελέχη ενημέρωναν τους εργαζόμενους μοιράζοντας υλικό, όταν δέχτηκαν την ύπουλη επίθεση από τους εργοδότες και ομάδα τραμπούκων της.

Ηθικός αυτουργός είναι η κυβέρνηση της Ν.Δ. και το συγκεκριμένο υπουργείο (Απασχόλησης) που με την αντεργατική πολιτική που εφαρμόζουν ενθαρρύνουν την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Πρόκληση επίσης για τους εργαζόμενους αποτελεί η στάση της αστυνομίας που ήταν παρούσα και απλά παρακολουθούσε τα γεγονότα. Πρέπει να καταλάβει η ηγεσία της ότι άλλος είναι ο ρόλος της και γι΄ αυτό πληρώνονται από τον ελληνικό λαό και όχι με τη στάση τους να ενισχύουν την εργοδοτική τρομοκρατία.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη της χώρας μας να καταδικάσει αυτές τις άθλιες ενέργειες της εργοδοσίας, να δυναμώσει την πάλη της ενάντια στην αντεργατική πολιτική, να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις της.

Τέτοια περιστατικά όχι μόνο δε θα τρομάξουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, απεναντίας το ατσαλώνουν, το πεισμώνουν, το κάνουν πιο αποτελεσματικό στην ταξική πάλη.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.