Ο «Κωτσόβολος» κοροϊδεύει τα παιδιά και κάνει το «λαγό» για το ωράριο…

Δημοσιεύτηκε στις

 

Τα καταστήματα «Κωτσόβολος» διαφημίζουν την πρωτοβουλία τους να μοιράσουν σε δέκα(10) παιδιά που θα μπουν πρώτα μέσα στα καταστήματά του την Πέμπτη πρώτη Σεπτέμβρη, δωρεάν κάποια παιχνίδια. Για το λόγο αυτό την ημέρα αυτή ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν στις 6 το πρωί.

Επί της ουσίας το τρυκ αυτό που έχουν εφαρμόσει γνωστές αλυσίδες καταστημάτων στο εξωτερικό, στοχεύει στον εξευτελισμό νέων παιδιών, στη φτηνή προπαγάνδα και στη διαμόρφωση ενός νέου προτύπου καταναλωτή με αμερικάνικα χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, ο «Κωτσόβολος» επιχειρεί να βάλει μπροστά παιδιά των λαϊκών οικογενειών για να ανοίγει τα καταστήματά του από τις 6 το πρωί.

Τα τεχνάσματα αυτά δε θα περάσουν. Οι μεθοδεύσεις της πολυεθνικής που έχει εξαγοράσει τον «Κωτσόβολο» θα αποδειχτούν άνθρακες.

Το ΠΑΜΕ προειδοποιεί την σημερινή εργοδοσία να σταματήσει να παίζει τον «λαγό» για λογαριασμό των πολυεθνικών στην εφαρμογή του νέου ωραρίου. Ένα ωράριο απάνθρωπο που θα το καταργήσουμε στην πράξη με τον αγώνα και τη δράση μας. Την επόμενη φορά θα το αντιληφθούν τα αφεντικά της «Κωτσόβολος» πολύ καλά.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συγκέντρωση στην Καλλιθέα ενάντια στην αποφυλάκιση του ναζιστή εγκληματία Ν. Μιχαλολιάκου ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Την αναίρεση της απόφασης για αποφυλάκιση του ναζιστή εγκληματία, Ν. Μιχαλολιάκου, απαίτησαν το απόγευμα...

Στήριξη στον αγώνα των γονιών των θυμάτων για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, απεργού πείνας και δίψας που έχασε τον γιο του...

Για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που αποφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...