Απαγόρευση Ίδρυσης Άγροτο-Κτηνοτροφικού Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την αντιδραστική και επικίνδυνη απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου που απαγορεύει την ίδρυση Άγροτο-Κτηνοτροφικού Συλλόγου. Μία απόφαση που επιδιώκει να παρεμποδίσει την οργάνωση της φτωχής αγροτιάς, που επιδιώκει να παρεμποδίσει την έκφραση της αντίθεσης και την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική των κυβερνήσεων της Ν.Δ. σήμερα του ΠΑΣΟΚ χτές, ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε., των μονοπωλίων.

Στρέφεται κυρίως ενάντια στην κατεύθυνση, στον προσανατολισμό, στη γραμμή πάλης του αγωνιστικού αγροτικού κινήματος. Στον προσανατολισμό που στόχο έχει να εξαλειφθεί η ατομική ιδιοκτησία. Γνωρίζουν πολύ καλά οι αγρότες τα αποτελέσματα από τους τσιφλικάδες από παλιά μέχρι σήμερα, γνωρίζουν καλά οι εργάτες τι σημαίνει τα μέσα παραγωγής όταν ανήκουν στους βιομήχανους, στο κεφάλαιο.

Η απόφαση αυτή δείχνει το μέγεθος της επίθεσης του αντίπαλου.. ..Είναι ανάγκη να δυναμώσει η προσπάθεια για την κοινωνική συμμαχία εργατών, φτωχών αγροτών, αυτοαπασχολούμενων.

Το ΠΑΜΕ θα πρωτοστατήσει σ’ αυτή την προσπάθεια, το επόμενο διάστημα παίρνοντας συγχρόνως πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τα λαϊκά στρώματα να δώσουν το αγωνιστικό παρόν στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ στις 6 Σεπτέμβρη στις 19.00 στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...

Το πρόγραμμα της Παιδικής Ραδιοφωνικής Εκπομπής Αγριόχηνες για το Σάββατο 18 Οκτώβρη

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 6μμ, έρχεται και νέο παραμύθι να προστεθεί στη συλλογή...