Δικηγόροι κερδοσκοπούν. Συνδικαλιστές συναινούν.

image_pdfimage_print

 

Εργαζόμενοι, προσοχή!

Ποιοι είναι στο πλευρό σας και ποιοι με την Κυβέρνηση;

Δικηγόροι κερδοσκοπούν.

Συνδικαλιστές συναινούν.

Η λίστα των επιχειρήσεων που κλείνουν και πετούν στο δρόμο τους εργαζόμενους μεγαλώνει: ΣΙΣΣΕΡ, ΥΒΟΝΝΗ, ΓΙΟΥΛΑ, ΚΡΙΚΑΣ, ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ, ΑΓΝΟ, ΤΡΙΟΥΜΦ, ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΙ, ΑΛΑΚΟ, ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και ο χορός καλά κρατεί!

Το Π.Α.ΜΕ. ήδη προχωρά στη σύσκεψη των χώρων αυτών την Παρασκευή 23 Μάη, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα Ένωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) με στόχο τον ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ όλων των εργαζόμενων και την ανάπτυξη της δράσης του λαϊκού κινήματος.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Το Π.Α.ΜΕ. θα πρωτοστατήσει για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης που δίνει φτερά στην ασυδοσία των βιομηχάνων. Θα αποκαλύψει το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτικών δυνάμεων, που στις Βρυξέλλες είναι με τους βιομηχάνους και εδώ το παίζουν …φιλεργατικοί!

Και με την ευκαιρία θέλουμε να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους που χάνουν τη δουλειά τους ότι δεν πρέπει να πέφτουν θύματα των κερδοσκοπικών «επιχειρήσεων», που στήνουν ορισμένοι γνωστοί δικηγόροι, που μάλιστα εμφανίζονται με διάφορους τίτλους, και να δίνουν χρήματα ούτε να εκχωρούν ποσοστά σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία που τους υπόσχονται λύσεις.

Τα προβλήματα δεν είναι ΝΟΜΙΚΑ.

Είναι πολιτικά. Είναι κοινωνικά. Είναι συνδικαλιστικά! Τα νομικά έρχονται ύστερα.

Τους ελάχιστους γνωστούς δικηγόρους, που «μυρίζουν ψητό» και προσπαθούν να πλουτίσουν απ’ την αγωνία των εργατών, τους προειδοποιούμε: το Π.Α.ΜΕ. θα τους δώσει στη κοινή περιφρόνηση.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι εργολάβοι του κυβερνητικού και εργολαβικού συνδικαλισμού. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι και σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Κυβέρνηση, ώστε να εγκλωβίσουν και να αποπροσανατολίσουν από την ταξική πάλη τους εργαζόμενους.

Τέλος, καλούμε την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ να μας ενημερώσει αν τέτοια στοιχεία εδρεύουν και στη νομική της υπηρεσία.

Εμείς επιφυλασσόμαστε.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.