Όλοι στο συλλαλητήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ζακύνθου 15 Δεκέμβρη στις 8.30 το βράδυ

Δημοσιεύτηκε στις

Εργαζόμενοι – Εργαζόμενες

ΔΥΝΑΜΏΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΎΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΎΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας την απαράδεκτη διαδικασία του “κατεπείγοντος”, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της ΕΕ, των δανειστών και της ντόπιας πλουτοκρατίας, φέρνει στη Βουλή τη δεύτερη δόση των προαπαιτούμενων.

Πέρα από το βαθύ πλήγμα που προσπαθούν να επιφέρουν αυτήν την περίοδο στον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης με νέες μειώσεις στις συντάξεις, αυξήσεις στα όρια ηλικίας, “τσεκούρι” στις παροχές Υγείας και Πρόνοιας, έχουν διαμορφώσει την ευρύτερη τακτική τους, τους αντιλαϊκούς και αντεργατικούς σχεδιασμούς τους για τη συνέχεια.

Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας! Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!

Τα μέτρα που φέρνουν πρέπει να συναντήσουν τοίχο από τους εργαζόμενους, να απαντήσουν στη νέα προσπάθεια τρομοκράτησης του εργαζόμενου λαού με παλιά και νέα διλήμματα για την ΕΕ, με εκβιασμούς για την πολιτική αστάθεια, σε συνθήκες που κορυφώνεται η εργοδοτική τρομοκρατία σε κάθε κλάδο.

ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤ/ΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΡΙΟ 15/12/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 8:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων : Όλοι στις κινητοποιήσεις και στην Απεργία 16 Δεκέμβρη

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων σε συνεδρίαση του συζήτησε τα ζητήματα των αγροτών...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι 8 Δεκέμβρη στη συγκέντρωση στήριξης του αγώνα των αγροτών

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί το λαό της περιοχής, τους εργαζόμενους, τα σωματεία μέλη...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας και θα σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους

Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας και θα σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό...