Ψήφισμα Συμπαράστασης του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης “Κώστας Γεωργίου ΑΕ”

Δημοσιεύτηκε στις

Δηλώνουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας, στους εργαζόμενους της εταιρείας πλαστικών «Κώστας Γεωργίου ΑΕ», η οποία βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Αυλώνα.
 
Η θρασύδειλη, τραμπουκική επίθεση του εργοδότη στον απολυμένο συνάδελφο, που ζήτησε τα χαρτιά της απόλυσης, βρίσκει την καλύτερη απάντηση στον οργανωμένο αγώνα των εργαζομένων, στις καθημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις.
 
Οι εργαζόμενοι που στην πλειοψηφία τους, είναι μετανάστες από το Πακιστάν, απαιτούν την ανάκληση των απολύσεων, την λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.
 
Η εργοδοσία της εταιρείας αξιοποιεί την πολιτική των Κυβερνήσεων, την έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών, αυθαιρετεί καθημερινά, βάζει σε κίνδυνο την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων. Απολύει για να καλλιεργήσει κλίμα τρομοκρατίας. Δημιουργεί κυριολεκτικά συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.
 
Το σωματείο μας, απαιτεί να ικανοποιηθούν άμεσα όλα τα αιτήματα των απεργών. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους και στο κλαδικό συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας.
 
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Περισσότερα

Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής: Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να επιβάλλουν τη σιγή...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Κλαδικό Σωματείο στην Ενέργεια καταγγέλλει την Italgas για την επιχείρηση μη ανανέωσης...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Για τις απολύσεις που ανακοινώθηκαν από την εταιρία

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Χθες η διοίκηση της εταιρίας...