Το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της COSCO εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη με την παρουσία μας στον χώρο της περιφρούρησης.

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών συμμετέχοντας στην απεργία της 30ης Μάη στήριξε την απεργιακή περιφρούρηση του ταξικού σωματείου της ΕΝΕΔΕΠ στην COSCO στην οποία η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων επέβαλε το σταμάτημα της λειτουργίας στις προβλήτες 2 και 3.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΕΔΕΠ και οι εργαζόμενοι στις προβλήτες 2 και 3 σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στο χώρο της περιφρούρησης, αποφάσισαν την συνέχιση της απεργίας και για την 31η  Μάη, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους για Σ.Σ.Ε., για αυξήσεις μισθών, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κ.α.
 
Η εργοδοσία προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους επιχειρούν να βγάλουν την απεργία παράνομη και καταχρηστική.  Για μια ακόμα φορά τα αστικά δικαστήρια καλούνται να αποφασίσουν για την ζωή των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς.  Όποια και αν είναι η απόφασή τους σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάμψουν το ταξικό εργατικό κίνημα, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μειώσουν τον αγώνα των εργαζομένων στην COSCO και του σωματείου τους ΕΝΕΔΕΠ. 
 
Το Σωματείο μας, στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη με την παρουσία μας στον χώρο της περιφρούρησης.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το
Διοικητικού Συμβούλιο
του ΣΕΟΔ
 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...