Το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο μας εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες.  Θρηνούμε έναν ακόμα συνάδελφο που έχασε τη ζωή του κατά την εργασία του στη θέση Αγία Σωτήρα.

Οι τεράστιες καταστροφές αναδεικνύουν ακόμα μια φορά την τραγική έλλειψη υποδομών και κυβερνητικού σχεδιασμού για την προστασία από τα φυσικά φαινόμενα.  Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που δεν υλοποιούν διαχρονικά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και η τωρινή καθώς δεν είναι θελκτικά για τα κέρδη του κεφαλαίου, οδήγησαν μια φθινοπωρινή βροχή που αναμενόταν, να καταστρέψει λαϊκές-εργατικές περιουσίες που με τόσο κόπο δημιούργησαν. 
 
Καλούμαι το εργατικό κίνημα, τα λαϊκά στρώματα να οργανώσουμε την πάλη μας ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική, αντισεισμική, αντιπυρική προστασία για να μην θρηνήσουμε άλλους νεκρούς.
 
Για το
Διοικητικό Συμβούλιο του
Σ.Ε.ΟΔ.

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”: Μακραίνει η λίστα των εργατικών “ατυχημάτων” στα εργασιακά κάτεργα

 Άλλος ένας συνάδελφός μας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από “ατύχημα”...

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Ν. Αττικής: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Συνάδελφοι συναδέλφισσες. Κάτω από την πίεση του συνδικάτου, που από την πρώτη στιγμή ήταν στο...