Το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών και το Συνδικάτο Εργαζομένων Forthnet – Netmed, χαιρετίζουν την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην 48ωρη απεργία του Ομίλου Forthnet

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Συνδικάτα χαιρετίζουν την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του Ομίλου FORTHNEΤ στις 2 μέρες της απεργίας. Ειδικότερα χαιρετίζουμε τη συμμετοχή συναδέλφων που απήργησαν για πρώτη φορά, στηρίζοντας την ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης. Η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία δείχνει την διάθεση τους να αγωνιστούν για το δικαίωμα μας στη δουλειά, την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους που απολύθηκαν. Δείχνει την συσπείρωση και τη δυναμική του οργανωμένου αγώνα κόντρα στους μηχανισμούς και τα τσιράκια της εργοδοσίας, που δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά.

Team leader με αμάξια που πήγαιναν από κτίριο σε κτίριο προσπαθώντας να γκρουπάρουν τους εργαζόμενους ενάντια στο σωματείο και την περιφρούρηση της απεργίας. Προϊστάμενοι που μπροστά στις εισόδους τρομοκρατούσαν τους εργαζόμενους. Ακόμη και ότι «θα καταρρεύσει ο ελληνικός τουρισμός» λόγω της απεργίας ακούστηκε!

Δεν τρομοκρατούμαστε! Δύναμη μας η ενότητα και ο οργανωμένος αγώνας. Δύναμη μας η στήριξη και η αλληλεγγύη του ταξικού εργατικού κινήματος, του ΠΑΜΕ αλλά ακόμη και συνδικάτων από το εξωτερικό που με τα μηνύματα τους μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο.

Δεν σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για ανάκληση των απολύσεων, ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης, υπογραφή συλλογικής σύμβασης για όλους τους εργαζομένους του ομίλου χωρίς διαχωρισμούς.

 

 

Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ν.Αττικής

Συνδικάτο Εργαζομένων  FORTHNET – NETMED

 

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας