Το Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Αχαΐας καλεί όλους τους συναδέλφους στην κινητοποίηση- Παράσταση Διαμαρτυρίας στον «ΟΑΕΔ» στις 26 Σεπτέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Αχαΐας, καλεί όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν σε 8μηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Πατρέων στην κινητοποίηση- Παράσταση Διαμαρτυρίας στον «ΟΑΕΔ»με αίτημα να δοθεί επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλους μετά το τέλος του προγράμματος, την Τρίτη 26 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί στην Κεντρική Διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Ρίο Αθηνών 89.

 Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ σε προηγούμενη κινητοποίηση του Συνδικάτου και της Επιτροπής αγώνα συμβασιούχων, αρκέστηκε να μας ενημερώσει ότι οι «ωφελούμενοι» που δεν έχουν ξαναμπεί στο Ταμείο Ανεργίας δεν προβλέπεται από το νόμο να ενταχτούν ούτε τώρα… Ενώ οι «προϋποθέσεις» δεν πληρούνται ούτε από άνεργη μητέρα με 3 παιδιά.

 

Ζητάμε να γίνει δεκτό το αίτημα των ανέργων. Δεν αποδεχόμαστε τίποτα ως μοιραίο, σηκώνουμε το κεφάλι μόνιμοι και συμβασιούχοι. Απαιτούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους.

 

H Διοίκηση του Συνδικάτου

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

1η Μάη απεργούμε! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!  Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο Πασαλιμάνι!  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά: Όλοι στην Απεργία 1η Μάη

1 ΜΑΗ ΔΕΝ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση και τη πορεία ειρήνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου με επιτυχία η δράση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου στα...