Το Συνδικάτο Μετάλλου Φιώτιδας εκφράζει τα συλλυπητήρια όλων των μεταλλεργατών του νομού μας στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων από την νεροποντή που έπληξε την Δυτική Αττική

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο μας εκφράζει τα συλλυπητήρια όλων των μεταλλεργατών του νομού μας στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων από την νεροποντή που έπληξε την Δυτική Αττική.

Για άλλη μια φορά και αυτή η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες, με πρόσχημα «τα ακραία καιρικά φαινόμενα», συσκοτίζουν την ανυπαρξία των υποδομών και των μέτρων προστασίας, που δεν συμπεριλαμβάνονται στη «δίκαιη ανάπτυξη».

Τώρα χρειάζεται οι εργαζόμενοι να οργανώσουμε την πάλη μας απαιτώντας να ληφθούν αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά, αντιπυρικά μέτρα, να μην θρηνήσουμε άλλους νεκρούς.

Τώρα χρειάζεται να δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη στα ταξικά μας αδέλφια. Απαιτούμε:

 Άμεσα μέτρα προστασίας για τη στέγαση, τη σίτιση, την ένδυση όσων έχουν ανάγκη.

 Να γίνει άμεσα καταγραφή των ζημιών και να αποζημιωθούν στο σύνολό τους (100%) οι καταστροφές που υπάρχουν στην περιουσία του λαού της περιοχής και στις μικρές επιχειρήσεις.

Παράλληλα παίρνουμε την πρωτοβουλία και συγκεντρώνουμε ρουχισμό, τροφή μακράς διάρκειας, ήδη υγιεινής κτλπ. Η συγκέντρωση πραγμάτων θα γίνετε κάθε μέρα στην Πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ , 2 – 10, από τις 13:30 έως τις 14:30 μέχρι και την Τεταρτη που θα φύγει η πρώτη αποστολή αλληλεγγύης.

Στην πύλη καθημερινά, τις παραπάνω ώρες, θα είναι μέλη του ΔΣ του Συνδικάτου μας που θα παραλαμβάνουν τα πράγματα. Όποιος συνάδελφος θέλει να ρωτήσει το οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει στους αριθμούς:6937887924, 6974282942

Αλληλεγγύη. Όπλο των εργατών.

 

Για το Δ.Σ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...