Το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας , από την θεομηνία που πλήττει τις περιοχές Μάνδρας – Ν. Πέραμος

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Συνδικάτο μας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας , από την θεομηνία που πλήττει τις περιοχές Μάνδρα – Ν. Πέραμο .

Στεκόμαστε στο πλευρό όλων όσοι έχασαν το βιός τους , εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας . Στις περιοχές αυτές άλλωστε μένουν και εργάζονται εκατοντάδες μέλη μας .

Με την ευθύνη αυτή καλούμε σε οργάνωση της πάλης απαιτώντας άμεσα από την Κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει τους πληγέντες για να αποκαταστήσουν τις ζημιές .

Καλούμε σε δράση τώρα , απαιτώντας να ληφθούν μέτρα συνολικά για την αντιπλημμυρική , αντισεισμική προστασία , όχι μόνο στις συγκεκριμένες περιοχές αλλά σε ολόκληρη την Αττική .

Έχουν ευθύνες όλες οι Κυβερνήσεις , σημερινή και προηγούμενη , διαχρονικά οι τοπικές αρχές , για την τσιμεντοποίηση και την παντελή έλλειψη υποδομών , πολύ περισσότερο σε μια περιοχή που με κεντρική πολιτική κατεύθυνση έχει μετατραπεί σε βιομηχανική .

Έχουν ευθύνη όλοι αυτοί και ο δρόμος ανάπτυξης που υπηρετούν . Ο δρόμος ανάπτυξης που θέλει να θυσιάζεται η υγεία και η ασφάλεια της εργατικής – λαϊκής οικογένειας στον βωμό των κερδών , Βιομηχάνων –μεγαλοεργολάβων .

Απαιτούμε άμεσα από την εργοδοσία , να καλύψει τους πληγέντες συναδέλφους . Να μην τους θεωρήσει αδικαιολογήτως απόντες αυτές τις μέρες και να τους καταβάλλει κανονικά τα ημερομίσθια . Να μην τολμήσουν να απολύσουν κανέναν από τους πληγέντες συναδέλφους .

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...