Το συνδικάτο εργαζομένων, Ο.Τ.Α νομού Αχαΐας απευθύνει μήνυμα συμπαράστασης προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη .

Δημοσιεύτηκε στις

Το συνδικάτο εργαζομένων, Ο.Τ.Α  νομού Αχαΐας  απευθύνει μήνυμα συμπαράστασης προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη . Ο Δήμαρχος   στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία των ατομικών φακέλων των εργαζομένων για επανέλεγχο των συμβάσεων τους, χωρίς σε καμία περίπτωση να καλύπτει διαδικασίες πλαστών δικαιολογητικών αλλά υπερασπιζόμενος το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Καλείται τώρα από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών να εμφανιστεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών στις 20 Ιουλίου του 2016 για να δικαστεί. Στο υπόμνημα που κατέθεσε στον  Ανακριτή όταν καλέστηκε ο Δήμαρχος δήλωσε, ότι: «Είμαστε αντίθετοι με τις ελαστικές σχέσεις εργασίες και διεκδικούμε μόνιμη σταθερή δουλειά με δικαιώματα, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στους ΟΤΑ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

 Σήμερα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και επιθετικότητα την  ίδια, αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ που έχει απαραίτητο στοιχείο τις διώξεις όσων δεν συμμορφώνονται. Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, ότι η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι – χέρι με την καταστολή και τις διώξεις όσων αντιστέκονται.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλα τα σωματεία του Δήμου Πατρέων, επαγρύπνησης, και ετοιμότητας, να σταθούμε στο πλευρό του κομμουνιστή Δημάρχου, βασικό και σταθερό συμπαραστάτη των λαϊκών εργατικών δικαιωμάτων μας. Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντι  τους, γιατί όπως αυτοί διάλεξαν τη μεριά της υπεράσπισης του κεφαλαίου και των συμφερόντων τους, έτσι και εμείς έχουμε διαλέξει τον ανυποχώρητο  αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Απαιτούμε η κυβέρνηση να προχωρήσει σε  άμεση νομοθετική παρέμβαση.  Να σταματήσουν οι διώξεις σε βάρος του Δημάρχου Πατρεων και σε όποιον άλλο αιρετό, που αγωνίζεται μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό , ενάντια στην βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης,  Ε.Ε και κεφαλαίου, που ισοπεδώνει κάθε εργατικό λαϊκό δικαίωμα.

 

Δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία !

 

 

 

Η διοίκηση

 

 

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...