Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού καλεί όλα τα παραρτήματα, τα επιχειρησιακά σωματεία στα Ξενοδοχεία και τα catering να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής

Δημοσιεύτηκε στις

Την ώρα που οι φασίστες της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν και σπέρνουν τη τρομοκρατία σε Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους ως γνήσια μαντρόσκυλα των αφεντικών.

Την ώρα που συνεχίζεται η απαράδεκτη καθυστέρηση με ευθύνη της κυβέρνησης για τη καταδίκη τους σχετικά με τις δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες ,σε στελέχη του ταξικού κινήματος και στον αντιφασίστα Π. Φύσσα.

Την ιδια ώρα κάνουν προσπάθεια να αλλάξουν προφίλ, για να αποπροσανατολίσουν και να αναβαθμίσουν το ρόλο που τους έχουν αναθέσει τα αφεντικά τους.

Για αυτό είδαμε πρόσφατα να συναντιέται ο αρχιναζιστής φασίστας Μιχαλολιάκος με το Πρέσβη του Πακιστάν. Φαίνεται ότι αυτοί που κάθε λιγο και λιγάκι χτυπάνξε αλύπητα τους Πακιστανούς εργάτες που έρχονται στην Ελλάδα για να επιβιώσουν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συναντιόνται και να ανταλλάσσουν απόψεις με αυτούς που καταδικάζουν τους Πακιστανούς εργάτες ,στη φτώχεια, στη προσφυγιά και στο θάνατο.

Το ίδιο και ο πρέσβης του Πακιστάν που μέσα σε άλλα έδωσε τα συγχαρητήρια του στους φασίστες για το ότι βρίσκονται να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή. Μάλιστα μίλησε και για πιο στενή συνεργασία στο μέλλον, θέλοντας να βοηθήσει στο λίφτινγκ που ετοιμάζουν.

Οι ναζιστές δολοφόνοι φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι στο ίδιο στρατόπεδο με όλους αυτούς που υπηρετούν τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, το βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα, ανεξάρτητα τη καταγωγή τους. Το ρατσισμό τους και το μίσος τους το βγάζουν στους εργάτες και τους πρωτοπόρους αγωνιστές. Σε αυτούς δηλαδή που έχουν αντικειμενικό συμφέρον και μπορούν να ανατρέψουν την εξουσία των επιχειρηματικών ομίλων, το καπιταλισμό.

Καλούμε όλα τα Παραρτήματα, τα επιχειρησιακά σωματεία στα Ξενοδοχεία και τα catering, να καταδικάσουν αυτή την εξέλιξη και να συνεχίζουν ακόμα πιο αποφασιστικά τον αγώνα σε κάθε τόπο δουλειάς για να απομονωθούν τα τσιράκια των αφεντικών.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τα πρόσφατα περιστατικά στον όμιλο PHARMATHEN

Το τελευταίο διάστημα η Ομοσπονδία μας έχει πληροφορηθεί για διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Πανελλαδική Απεργία 17 Απρίλη

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία και από...

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Λήμνου:Για την απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση της 17ης του Απρίλη

Mαζικά συμμετείχαν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αλλά και οι συνταξιούχοι της...