Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας στηρίζει τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας στηρίζει τον αγώνα της μικρομεσαίων  αγροτών για το δικαίωμα να παραμείνουν στα χωράφια τους και να ζουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους.
   

Στην συνεχιζόμενη σφοδρή επίθεση μεγαλοεργοδοσίας-κυβέρνησης-ΕΕ που τσακίζει ότι έχει απομείνει από εργασιακά δικαιώματα, καταργεί οριστικά τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, ξεκληρίζει φτωχούς αγρότες και μικρούς επαγγελματίες με τη δυσβάσταχτη φορολογία, απαντάμε ενιαία και δυναμικά.
     

Το  ΔΣ του Συνδικάτου χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας για συλλαλητήριο και αποφασίζει 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 15/01/16 από τις 12:00-15:00.

Καλούμε τα μέλη του Συνδικάτου σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη Δαλαμανάρα στις 12:30.

Καλούμε επίσης τα εργατικά σωματεία  και τους μαζικούς φορείς του νομού σε ανάλογες αποφάσεις.

Δίνουμε την πρώτη απάντηση στην κυβέρνηση την προσεχή Παρασκευή και προετοιμάζουμε την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για το ασφαλιστικό.
  

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 

Περισσότερα

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...