Το ΣΕΤΗΠ καταγγέλλει την προκλητική απαγόρευση της διαδήλωσης

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΣΕΤΗΠ καταγγέλλει την προκλητική απαγόρευση της διαδήλωσης αύριο 15/11, από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενάντια στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου, να δώσουν μαζικό παρόν στο μπλοκ του ΣΕΤΗΠ και να βροντοφωνάξουμε:

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Η επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, μάλιστα μέσα στον τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου δεν έχει καμία σχέση με τα προβλήματά μας, με τα δικά μας άγχη. Δεν έχει τίποτα να μας προσφέρει.

Αντίθετα η παρουσία του σηματοδοτεί ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους για την εργατική τάξη της Ελλάδας και συνολικότερα. Ο ερχομός του σημαίνει μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς επιθετικούς σχεδιασμούς στην περιοχή μας, την πιο ενεργό συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς. Σημαίνει φτώχεια, πολέμους, ανεργία.

Σαν κύριος εκπρόσωπος των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων υπηρετεί και αυτός την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η ΕΕ, το ΔΝΤ, οι ελληνικές κυβερνήσεις παλιότερες και η τωρινή. Είναι η ίδια ακριβώς πολιτική που υπερασπίζεται τα κέρδη των μονοπωλίων, που στο επίκεντρο της έχει την ακόμα μεγαλύτερη μείωση των μισθών μας, την ένταση της καταστολής, την περιστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του εργατικού κινήματος. Είναι όλοι μαζί εχθροί της εργατικής τάξης, από όποια χώρα και αν προέρχονται.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

ΟΛΟΙ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 15/11, στις 6:30μ.μ. στην Ομόνοια

Προσυγκέντρωση ΣΕΤΗΠ 6:00μ.μ. στα Χαυτεία

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων : Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει...

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Αττικής:  Καταγγέλλει την εταιρεία ifs ηπειρωτική για συνδικαλιστική δίωξη

 Το συνδικάτο καθαριστριών αττικής και περιχώρων  Καταγγέλλει την εταιρεία ifs ηπειρωτική για συνδικαλιστική δίωξη εις...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα

Ο λόγος για το κατ’ ευφημισμόν Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΚΠΕΦ). Την ώρα...