Το ΠΑΜΕ στηρίζει την κινητοποίηση των μικρών και φτωχομεσαίων αγροτών και λαϊκατζίδων

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στηρίζει την κινητοποίηση των μικρών και φτωχομεσαίων αγροτών και λαϊκατζίδων, που εναντιώνονται στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα τους.

Οι εργαζόμενοι στην πόλη και στο χωριό δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα, απεναντίας θα χάσουν πολλά από την εκτόπιση των μικρών και φτωχομεσαίων παραγωγών, από την εκτόπιση των μικρών λαϊκατζίδων από τις λαϊκές αγορές που θα συντελεστεί ως αποτέλεσμα των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους μικρούς και φτωχομεσαίους αγρότες – λαϊκατζίδες.

Με ενιαίο μέτωπο να απαντήσουν ενάντια στους μεγαλέμπορους, στις πολυεθνικές και στις μεγάλες αλυσίδες τροφίμων που επιδιώκουν να περάσει στα χέρια τους και αυτή η εμπορική δραστηριότητα

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας