Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον Δήμαρχο της Αθήνας, ο οποίος φροντίζει για την καθαριότητα της πόλης κατεβάζοντας τα υλικά του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον Δήμαρχο Αθήνας Καμίνη, ο οποίος φροντίζει για την καθαριότητα της πόλης κατεβάζοντας τα προπαγανδιστικά υλικά του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο στις 11 Ιούνη.

Ο Δήμαρχος Αθήνας και με τον τρόπο αυτό υπερασπίζεται την αντιλαϊκή πολιτική, το νέο μνημόνια που έρχεται. Ταυτίζεται πλήρως με την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι είναι υπάκουος υπάλληλός τους.

Καλούμε την εργατική τάξη της Αθήνας και τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες και να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Στην Αττική στην Ομόνοια στις 7.30 το απόγευμα.

 Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που αποφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...

Από το Παρίσι ως την Αθήνα Όλοι στα συνδικάτα – Όλοι στους δρόμους – Όλοι στην απεργία!

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς εργάτες και εργάτριες της Γαλλίας, τα συνδικάτα τους,...

Για τη θεατρική παράσταση στη Γλυφάδα

Ικανοποιημένοι από το έργο του Μπρεχτ «Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων», τη σκηνοθετική επιμέλεια...