Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την δολοφονική βομβιστική επίθεση εναντίον του φιλειρηνικού και του εργατικού κινήματος της Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την δολοφονική βομβιστική επίθεση εναντίον του φιλειρηνικού και του εργατικού κινήματος της Τουρκίας. Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον αδελφό λαό της Τουρκίας και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες και τους συναδέλφους των θυμάτων.

Απέναντι στους σχεδιασμούς των Κυβερνήσεων των μονοπωλίων, κόντρα στους ενδοιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμού που μετατρέπουν την περιοχή μας σε ζώνη πολέμου και  κοιτίδα προσφύγων ο λαός της Τουρκίας προχώρησε σε μια μεγάλη κινητοποίηση υπέρ της Ειρήνης. Αυτή η κινητοποίηση χτυπήθηκε από βομβιστές θέλοντας να τρομοκρατήσουν το λαϊκό, φιλειρηνικό κίνημα.

Το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας εκφράζει την Αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους και τον αδελφό λαό της Τουρκίας. Απάντηση στην ιμπεριαλιστική τρομοκρατία είναι ο αγώνας των Λαών.

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...