Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΜΕ, χαιρετίζει την αταλάντευτη πορεία που εδώ και 16 χρόνια έχει το ΠΑΜΕ.

Δημοσιεύτηκε στις

16 χρόνια ΠΑΜΕ, 16 χρόνια προσφορά και αγώνες,

Ενάντια στα μονοπώλια, στην εργοδοσία, στις συμβιβασμένες κυβερνητικές – εργοδοτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις.

 

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΜΕ, χαιρετίζει την αταλάντευτη πορεία που εδώ και 16 χρόνια έχει το ΠΑΜΕ.

Η ανάγκη να αλλάξει το σκηνικό στο συνδικαλιστικό κίνημα, να υπάρχει αποκούμπι για τους εργαζόμενους ενάντια στις συμβιβασμένες ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος ήταν αυτή που ίδρυσε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Με την πορεία του μέχρι και σήμερα, αποδεικνύει την μαχητικότητα του, με τελευταία την μεγαλειώδη συγκέντρωση τις 1ης Νοέμβρη, όπου χιλιάδες λαού, βροντοφώναξαν την ανάγκη για αλλαγή, για τις άμεσες διεκδικήσεις της εργατικής τάξης, για να μην γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα.

Το ταξικό κίνημα, δεν υποτάσσεται, δεν υποχωρεί, και οργανωμένα και μαζικά αποδεικνύει ότι έχει παρόν, αλλά έχει και μέλλον, και μέσα από το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, προχωράει για νέους αγώνες, για νέες διεκδικήσεις, για ένα μέλλον που ο εργάτης θα καρπώνεται τον πλούτο που παράγει.

 

 

 

 

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...